Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék nyugodtabb?

Figyelt kérdés
Nagyon félek hogy elveszítem a barátnőmet,nagyon sokat kattogok ezen,meló miatt nem tudunk találkozni most és már úgy érzem hogy biztos un engem.Nagyon szeretem őt,két és fél hete járunk.Nem egy városba lakunk nincs túl vészes távolság.Nagyon félek,még egy ilyen kedves,aranyos lányt nem fogok találni,ráadásul pont az ideálom is.
2018. júl. 19. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak nyugalom, relaxálj, nem lesz semmi baj
2018. júl. 19. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Még meg sem ismerted, azt sem tudod kicsoda, akkor mit is szeretsz benne? Maximum tetszik és egy őrjítően féltékeny tipus vagy.
2018. júl. 19. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Most a szerelem egy kicsit elködösíti az agyadat és a gondolataidat, tegyél bele annyit a kapcsolatba, amennyit tudsz, a visszajelzésekből úgyis látni fogod, hogy rendben vannak a dolgok... Csak nyugi!
2018. júl. 19. 15:18
 4/8 A kérdező kommentje:
1 hónapra rá jöttünk össze,szóval nem értem mi fura van abban hogy szeretem őt.
2018. júl. 19. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt, hogy meló miatt nem tudtok találkozni??Úgy értem, hogy ez csak ideiglenes? És miért érzed úgy, hogy unna?

Két és fél hét alatt nem hiszem, hogy megunna, főleg ha keveset tudtok találkozni... Ha nem tudtok találkozni, hívd fel néha, és szerintem 1-2 messenger üzinek is örülne, a legtöbb lány imád messengerezni ;)

2018. júl. 19. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:

"két és fél hete járunk"

Hogy valamit el tudjunk veszíteni, előbb a mienkké kell váljék.

Viszont...

Egy másik ember sosem lehet a miénk, birtokolni akarhatjuk, de nem lehetséges, mert a döntés sosem a miénk.Ha elzárjuk egy szobába a világ elől a magunk számára, még akkor sem a miénk, csak megfosztottuk a testét a szabad mozgástól.Az érzelme, és értelme nem birtokolható, csak befolyásolható.De ha én birtokolni akarom a testét, és befolyásolni értelmét és érzelmét, akkor nem igaz az, hogy szeretem.

Téged nem a szeretet irányít, hanem a félelem(az elvesztéstől, ami nem reális, hisz nem a tiéd).

Szer-etet, fél-elem.

Poláris világban élünk:

Fél-elem <------------> Egész-ség

Mi tesz egésszé?

1.Ért-elem

2.Érz-elem

3.Anya-g

Az egészség ezen három alkotóelem egyensúlya, tehát testi, lelki, és szellemi összhang.

Mikor ennyire erős az irreális félelem az elhagyódástól, annak van valamilyen gyökéroka, ami lehet egy korábbi negatívként megélt tapasztalat egy partnerrel, és/vagy gyermekkori beidegződés, elhanyagoló/elhagyó szülő.

2018. júl. 19. 15:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen,az exem nem volt jó tapasztalat,nem is igazán tudom miért hagyott el,egyszer ez volt a baja máskor az,változtatni meg nem igen tudtam mert mindig más volt a baj.De ez a lány nem nézz semmibe és végre boldog vagyok,de ez a félelem most jött ki rajtam.Ez a meló miatti dolog ez nem olyan állandó dolog hogy az tegyen találkozásnak keresztbe.
2018. júl. 19. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:

"nem is igazán tudom miért hagyott el,egyszer ez volt a baja máskor az,változtatni meg nem igen tudtam mert mindig más volt a baj."

Pontosan.

Azt nem tudod miért, de azt érzed mert..."Nem voltam elég jó."

Fontos a tudatosság.Reálisan szemlélni a dolgokat, és megvizsgálni a saját érzelmi reakcióinkat.

Gondoltál már arra, hogy az előző rossz tapasztalatod túlzott negatív átélés, mert reálisan nézve lehet, hogy nem is volt veled semmi baj, hanem a lány volt problémás?

2018. júl. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!