Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez kezdhetnék, hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdhetnék, hogyan lehetnék nyugodtabb vagy mi a legjobb amit tehetek?

Figyelt kérdés

Kialakulóban van egy párkapcsolatom és egyszer kétszer már szóbajött a szex is. Amint kiderült a lány sem szűz már ami nem is probléma de ő utálja gumival nekem pedig még nem volt alkalmam gumi nélkül szexelni és félek, hogy nem fogom elég ideig bírni, valamit elcseszek mert idegeskedni fogok ha eljön a pillanat.

Egyébként ha minden jól megy akkor egy hét múlva fog nálam aludni és valószínűleg sor kerül a dologra..

Mit tehetnék? Tökéletesen tudom, hogy nincsen semmiféle titkos varázsmódszer amivel órákig bírja az ember de gondolom csak van egy két olyan jó tanács amit a tapasztaltabbak talán már tudnak.. (Tényleg nagyon parázok a dolog miatt.. Nagyon jól elvagyunk együtt és aranyos stb de félek, hogy emiatt csődöt fog mondani a dolog :/)

Ha valakit érdekelne 18/F :) A leányzó szintén 18

2016. máj. 18. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi, első igazi szex mindig rövid.

De úgy hosszabbá teheted hogy előtte kényezteted, kinyalod stb

2016. máj. 18. 23:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem és köszi a tanácsot.. Leginkább attól félek, hogy barmennyi ideig kenyeztetem elotte, amint beteszem majd elsulok es az viszont tenyleg nagy gaz lenne :/ (szerintem) Lehet, hogy csak túlparázom a dolgot?
2016. máj. 18. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne ettől félj. Húzd fel a gumit mert fogalmad nincs milyen betegsége lehet, és nem hiszem szívesen rohangálnál dokihoz. Elég felelőtlen a csaj is, neked több eszed legyen. A terhességről meg ne is beszéljünk. Most rajtad áll, hogy megfogadod-e de utána ne gyere ide a következő kérdéssel, hogy lehet-e terhes a barátnőm. Amúgy meg, verd ki előtte. Nem baj, ha így is elmész előbb az a lényeg adj meg mindent a csajnak, akard kielégíteni. Hidd el, ha nyelvvel vagy máshogy de sikerül, nem fog szólni egy szót se. Észnél legyél, aztán tedd oda magad. :)
2016. máj. 19. 00:10
 4/4 paradicsom31 ***** válasza:
majd írd meg mi volt ;)
2016. máj. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!