Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem tapintatlanság vagy túlreagálom?
Ezt mind közölted vele, hogy neked ez rosszul esik és hogy nagyon figyelmetlen veled?
Miért is vagy vele egyáltalán?
..és az ilyen fasziknak jut nő....
#apofámleszakad!!
Nem értékel téged túlzottan, ez a májkrémes sztori elég kemény volt. Ez itt tényleg a prosztóság érvényesülése a másik szeretete felett, mert pl. egy paprikás krumplit fillérekből össze lehet dobni, nem is kell vele sokat vesződni és gondolom az már jól esett volna, nem tűnsz egy beképzelt szörnyetegnek a leírás alapján. :)
Teljesen normális igényeid vannak, mindenki (a férfiak is) szereti a figyelmességet, kedvességet, amennyiben érzelmileg egészséges.
A szíves májkrémes kenyér tényleg figyelmesség, szerintem értékelhetted volna pozitívan.
A nőnapot én speciel elvből nem tartom, de ezt előre meg is mondanám a legelső alkalommal.
Az évforduló micsoda? Mert egy házassági évfordulót illik észben tartani, de az első randevú, első csók, első szex stb.stb. évfordulóját én se tartom számon és túlzásnak is tartom, hogy a párom ezt elvárja.
Az, hogy te száraz, ő meg édes pezsgőt vett, nos, ez olyan dolog, hogy ha őt köszöntöm, akkor az ő ízlése szerint vásárolok. Ha viszont közös alkalomról van szó (pl. szilveszterre), akkor nem biztos. Amúgy gyerekes dolog ezen fönnakadni: ha választani lehet, én alapesetben a száraz pezsgőket szeretem jobban, de nem akadok fönn azon, ha édes pezsgővel kínálnak.
Az egyetlen, ami tényleg tapintatlan és kiakasztó (de az nagyon!), hogy nem köszöntött meg a névnapodon. És hogy amikor ezt említetted, akkor így reagálta le.
Amúgy 45F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!