Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked gyanús lenne ha a párod farmerjában találnál egy topjoyos kupakot rólad álmodom írással?
"Mi már 3 éve együtt vagyunk nyilván nem az van, hogy nekem szánta"
Abból, hogy 3 éve együtt vagytok, miért származik rögtön az, hogy nyilván nem neked szánta? 3 év után már nem kedveskednek egymásnak a párok? Mi is lassan három éve együtt vagyunk és jobban lángol a szerelem, mint eddig bármikor.
Egyébként pedig én simán megkérdeztem volna tőle: "Drágám, mosáskor találtam ezt a kupakot a zsebedben, szükséged van még rá vagy csak nem volt a közelben kuka és azért tetted a zsebedbe?"
Legyél már egy picit talpraesettebb!
Én arra gondolnék, hogy ivott egy Topjoyt, nem volt a közelben kuka, és mivel nem tahó hogy szemeteljen, elrakta.
Nem gondolnám, hogy szeretője van, és ő adta neki szerelme zálogául :D
Szimplan lehet neked szanta,es csak elfelejtette?
Ferfi nem igaz?
Nem ertem miert egyböl rosszra gondolsz
Gyanús lenne bizony !
Mit képzel ez csak úgy meg mer nélkülem szomjazni ?
# 2 Az üveget meg befalta? :D
Szerintem pusztán kedvességnek szánhatta neked, csak elfelejtette odaadni.
Ne kombinálj már ennyit .
Vagy röntgenszeme van a pasidnak és átlát a kupakon mi van beleírva? Ha így van tényleg felettébb gyanús .
Ha nem akkor meg csak nem akart szemetelni, zsebre tette , elfelejtette és ennyi .
"De nekem olyat miért adna, hogy rólad álmodom, mikor már 3 éve megkapott."
Az idézetet nem ő találta ki, hanem a kupakban ez volt. Simán lehet, hogy te jutottál eszébe róla. És azt, hogy fontos vagy neki, ezerféleképpen a tudtodra lehet hozni, nem csak azzal, hogy "Szeretlek!".
De ha te már ennyitől kételkedsz, akkor valószínűleg vannak gondok, amik ezt kiváltják belőled. Inkább ezeken morfondírozz és beszélgessetek sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!