Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van valakinek barátnője,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van valakinek barátnője, ha mellette flörtöl/kacérkodik/ más nőket fogdos?

Figyelt kérdés
Sosem értettem, hogy az ilyen miért nem egyedülálló inkább? Minek kell a másik felet tönkretenni, aki szereti őt?
2018. szept. 23. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
18+ évi létezésed alatt még nem hallottál az önzőségről és a telhetetlenségről? tyííííhhh
2018. szept. 23. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Na, látod, ez egy bazinagy rejtély. Miért az ilyen alakoknak van barátnője, a normálisak közül meg sokan egyedül tengődnek? Ki érti ezt - én nem :D
2018. szept. 23. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Pont ezért, mert a nők buknak az ilyen tuskókra.
2018. szept. 23. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy érzi az ilyen, hogy szereti a barátnőjét, de csak felszinesen, az ilyen poligam típusnak nincsenek mely érzelmei..aztán megunja, megcsalja,kidobja. És minden kezdődik elölről.
2018. szept. 23. 22:50
 5/10 Norton Oomen válasza:
0%

A férfiakban ösztönösen kódolt a fajfenntartás és a birtoklási vágy. Ez által statikusan törekszik a gyengébb nem meghódítására, melyhez fizikai állapotát, anatómiai felépítését, temperamentumát és egzisztenciális helyzetét egyaránt felhasználja. A vizualitás meghatározó szegmens, mondhatni elsődleges szempont az eseti párválasztás alkalmával. Mivel a feromonok a nemi érdeklődést is jelzik, így a kémiai jelek alapján kommunikáció hiányában is kialakulnak ingerek/reakciók. Hímek körében a tesztoszteron hormon fokozott termelése teszi lehetővé a perifériás látás lehetőségét, amely megkönnyíti a közösülésre alkalmas nőstények lokalizálását a territórium határain belül.

Bizonyos Dél-Amerikai növények "magzási erőszak" elnevezésű folyamat által termékenyülnek meg, ilyenkor a PORZÓ lándzsaszerű szúrófegyverként hatol a TERMŐ külső felületén keresztül!

2018. szept. 23. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert egy gyökér, meg ott van a közös ház.
2018. szept. 24. 01:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Akit én ismerek és ilyen, az egyértelműen egy felszínes pasi, mély érzelmek nélkül, mély belátás nélkül, akit még barátomnak sem választanék, nem hogy társamnak. Szóval a hölgyeket még kevésbé értem, akik képesek ilyen felszínen mozgó, kommunikáló, kisfiúk szintjén élő emberekkel összekötni az életüket. Utóbbi élményem egy 41 éves két gyerekes apa, akinek no nem felesége van, hanem élettársa, de akkor is a gyerekek anyja. A csávóról egész addig, míg rám nem szállt, azt képzeltem, hogy egy 20-on páréves hülye gyerek, aki minden héten szétcsapja magát valami partiban, mert a családjáról elfelejtett mesélni, hogy léteznek, csak a számítógépes játékról meg a lézerharcról vakerált.. Na ilyen agyi szinten mozognak. Csak a nőjét sajnálom.
2018. szept. 24. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 7. válaszolóval. Én sem értem azokat a nőket, akik inkább szenvednek egy ilyen felszínes ösztönlények mellett ahelyett, hogy félretennék az érzelmeiket és előszednének némi önbecsülést.. Csak én szemben a hetessel nem tudom az ilyen nőket sajnálni, senki nem tart pisztolyt a fejükhöz, az ő döntésük, hogy kapaszkodnak abba az illúzióba, hogy egy ilyen alak egyszer csak gerincet növeszt, megváltozik és elkedni őket tisztelni is..
2018. szept. 24. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Mondhatnám hogy nem érett meg még egy kapcsolatra,vagy felszínes stb de most inkább őszinte leszek: Jó ha van egy biztos hosszútávú dug*partnered és nem kell minden hétvégén buliba vadászni vagy Tinderen próbálkozni.

Plusz ha azt vesszük akkor kb ugyan annyit költesz egy barátnőre amennyit Tinder randikra költenél vagy bulikon és az utóbbiaknak kb a fele végződik dug*ssal jó esetben.

Attól hogy még van egy fix ember az életeben,igen jól tud jönni még több.

2018. szept. 24. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem értek teljesen egyet.Ha van dgó partnered akkor abba fektetsz vmenyni energiát, és akkor nem az újra fókuszálsz.

Másik ok. Kényelem, ha van ott vki kéznél akkor minek törnéd magad, akkor meg csak mennek az évek magas szinű kapcsolatod nem lesz, társad nem lesz.

2018. szept. 24. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!