Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már valakivel olyan, h a barátnője beleszeretett másba, szétmentek, később meg visszakönyörögte magát?
Ti meg újrakezdtétek vele, mert nagyon szerettétek, és mert a nagyon jó volt vele a kapcsolat, és meg tudtatok neki bocsájtani, és új lappal kezdenni, az meg többet nem csinált ilyet, hanem még jobban szeretett benneteket?
Túl lehet jutni a sérelmeken? Szeretet legyőzi?
NEM.
UTÁNA MEGINT MEGCSALT AZZAL AKIT LEÉPÍTETT.
Akkor először és utoljára vertem nőt.
Dobni kell.
Nem.
Ha lelépett egye meg a főztjét
voltam már így.
utána 2x eljátszotta velem ugyan azt, egy életre szóló tanuló pénz volt az a féreg nő.
ha nem lettem volna szerelmes, de nem is szerelmes voltam hanem szó szerint rajongtam érte, akkor nyilván már az első alkalomnál elzavarom a picsäba.
de voltam olyan hülye, hogy kétszer is elkövettem életem eddigi legnagyobb hibáját. a mézes mázas kuncsorgás meg senkit ne tévesszen meg, aki egyszer megtette az máskor is megfogja, a vér nem válik vízzé.
ha meg legendákat akarok hallani akkor megnézem inkább a gyűrűk urát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!