Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a pasi barátnője miben jobb, mint én?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a pasit ismerem, és néha rám ír. Először akkor írt rám mikor a Facebook-ra kiírta hogy egyedülálló. Minden képet levett a barátnőjével. Majd 2 hét múlva kibékültek. De még utána is előfordult hogy rám írogatott. Egyszer még egy puszival köszönt el, ami után írta hogy bocsi, de véletlenül írta. A barátnője egy szálat nem ápolja magát, nem ad a külsejére, de őt is ismerem, nem egy mosolygós ember. Vele ellentétben én odafigyelek a külsőmre, csinosan öltözködöm, edzek is, hogy formában tartsam magam.2018. szept. 22. 13:27
12/16 anonim válasza:
Nem unod még? Hányszor akarod még kiírni?
A barátnőjét szereti, te senki vagy ebben a történetben. Akkor is, ha két naponta kiírod.
13/16 anonim válasza:
Attól még, hogy csinos vagy és foglalkozol a kinézeteddel, még nem biztos, hogy jobb vagy valakinél, maximum testalkatban dekoratívabb vagy, jobb esetben szebb az arcod is, de ez már nagyrészt genetika kérdése, hogy milyen arcforma, milyen bőrtípus, stb.
Valami oka csak van, hogy hozzá szambázott vissza.
Azt tartom valószínűnek, hogy egyszer-kétszer meg akart kettyinteni, és itt vége a történetnek, csak valamiért nem jött össze.
14/16 A kérdező kommentje:
Én sose zaklatom, sőt, mindig ő keres magától.
2018. szept. 22. 18:18
15/16 anonim válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarskeresesi-problemak__9523517-nem-vagyok-ertekes-ha-a-baratnojet-nem-hagyja-el-miattam
16/16 anonim válasza:
Szánalmas, hogy nem fogod fel, hogy semmit nem akar tőled a srác. De még szánalmasabb a "magyarozásod". Kiscsillag, egy amerikai, francia vagy orosz is röhögne rajtad, mert nincs olyan ember, akinek a szemében ne lennél nevetséges. Jobb nálad az a lány, és akárhogy fröcsögsz meg gyűlölködsz, akkor is jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!