Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vallalnatok gyereket 44 evesen? Elvaltam,2 nagy gyerekkel. Uj parommal 3 eve vagyunk egyutt. Szerelmes vagyok, de en mar nem terveztem ezt. Ő 41 es nincs gyereke. Szetvaltunk egyelore emiatt, hogy vegiggondoljuk az egeszet.
Nézd, én elhiszem, hogy szeretitek egymást, de annyira mégsem, hogy nem esetén is melletted maradjon.Itt is a folytatás a gyerekvállalástól függ leginkább, és nem attól, hogy mennyire erős az egymás iránti szerelem, szeretet.Nekem ez így nem tűnik túl biztatónak.Velem ne azért legyen egy férfi, mert megadom neki a gyereket, hanem azért, mert engem akar bármi áron, még akkor is, ha le kell mondania ezért a közös gyerekről.
Én elengedném őt végleg, szerelem ide vagy oda.Ez nálam olyan feltétel szabás, amit nem akarok már teljesíteni, és nagyon taszítana az is, hogy feltételeket szab nekem.De te úgy látom, vállalnád ezt mégis.Én viszont már nem vállalnék ekkora rizikót senkiért sem ennyi idősen.Vágj bele, ha ennyire szereted, csak nehogy megbánd egy pár év múlva, mert ez is benne van a pakliban.Nekem már fontosabb a nyugalmam, ezt senkiért, semmiért sem rúgnám fel soha.
Azt kell látnom sajnos így 42 évesen, hogy a nő mindig csakis kizárólag magának szül. Nem ismerek olyat, akinél ne ez bizonyosodott volna be előbb-utóbb. Tehát csak akkor tedd, ha te nagyon vágysz erre. Ha ez a vágyad, akkor vágj bele.
Hogy én, neeeeem. A naggyal még sok a gond, a kicsivel is. 21 és 8 évesek. Segítségem sosem volt /nagyszülő/, és 21 éve a gyerekek határozzák meg minden percemet. Szeretném már, ha lenne saját életem egy kicsit. Persze imádom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!