Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vallalnatok gyereket 44 evesen? Elvaltam,2 nagy gyerekkel. Uj parommal 3 eve vagyunk egyutt. Szerelmes vagyok, de en mar nem terveztem ezt. Ő 41 es nincs gyereke. Szetvaltunk egyelore emiatt, hogy vegiggondoljuk az egeszet.
Ha egy élettel összeegyeztethetetlen benned elhaló magzatot akarsz, csak tessék.
A te tested erre már alkalmatlan, 10 évvel ezelőtt kellett volna ezen kb utoljára elagyalnod.
#4-es, te egy picit eltúlzod... hány meg hány nő szül egészséges gyermeket ebben a korban is, sőt még jóval idősebben is, sokszor az elsőt... a régi időkben meg nem is volt kérdés, még 50 évesen is szültek.
Az, h egy gyermek beteg lesz-e sajnos nem az anya korától függ jó részt. Persze, nagyobb a kockázat. Én inkább a szülés közbeni komplikációktól tartanék. Minden-minden az anya egészségi/fizikális állapotától függ.
Én nem a születendő esetlegesen beteg gyermek lehetőségét tenném előre, hanem az anya állapotát ill. legfőképpen a gyermek megszületése utáni részt, tudja-e, meri-e vállalni az elkövetkező bő 20 évet ill. míg él, hisz az anyaság életünk végéig tartó szerep.
Hát, csak végül is a szülészet alatt dolgozom egy emelettel, és 2 évig tanultam szülészet/nőgyógyászatot, és 3 évig gyerekgyógyászatot az egyetemen.
Csak mert a nők lapjába ezt szajkózzák hogy juhj ez a nő és ez a nő vénasszonyként is de egészségeset szült, a tendencia még nem az.
Láttam én olyan magzatot, ami jobban hasonlított egy bébi elefántra, mint emberi magzatra, kedves 43 éves anyukától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!