Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti vallalnatok gyereket 44...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vallalnatok gyereket 44 evesen? Elvaltam,2 nagy gyerekkel. Uj parommal 3 eve vagyunk egyutt. Szerelmes vagyok, de en mar nem terveztem ezt. Ő 41 es nincs gyereke. Szetvaltunk egyelore emiatt, hogy vegiggondoljuk az egeszet.

Figyelt kérdés

#párkapcsolat #gyermekvállalás idősebben
2018. szept. 22. 11:46
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Ja és nőként írom. :)
2018. szept. 22. 11:48
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
Én már nem, ennyi idősen örültem, hogy túl vagyok a pelenkázáson, és van egy értelmes nagylányom. Mondom ezt úgy, hogy egészséges vagyok, simán bírnám, hormonálisan még totál rendben vagyok, de akkor sem.
2018. szept. 22. 11:49
 3/36 anonim ***** válasza:
83%
barátnőm 46, ő vállalna
2018. szept. 22. 11:49
 4/36 anonim ***** válasza:
14%

Ha egy élettel összeegyeztethetetlen benned elhaló magzatot akarsz, csak tessék.

A te tested erre már alkalmatlan, 10 évvel ezelőtt kellett volna ezen kb utoljára elagyalnod.

2018. szept. 22. 11:50
 5/36 anonim ***** válasza:
96%

#4-es, te egy picit eltúlzod... hány meg hány nő szül egészséges gyermeket ebben a korban is, sőt még jóval idősebben is, sokszor az elsőt... a régi időkben meg nem is volt kérdés, még 50 évesen is szültek.

Az, h egy gyermek beteg lesz-e sajnos nem az anya korától függ jó részt. Persze, nagyobb a kockázat. Én inkább a szülés közbeni komplikációktól tartanék. Minden-minden az anya egészségi/fizikális állapotától függ.

Én nem a születendő esetlegesen beteg gyermek lehetőségét tenném előre, hanem az anya állapotát ill. legfőképpen a gyermek megszületése utáni részt, tudja-e, meri-e vállalni az elkövetkező bő 20 évet ill. míg él, hisz az anyaság életünk végéig tartó szerep.

2018. szept. 22. 12:00
 6/36 anonim ***** válasza:
16%

Hát, csak végül is a szülészet alatt dolgozom egy emelettel, és 2 évig tanultam szülészet/nőgyógyászatot, és 3 évig gyerekgyógyászatot az egyetemen.

Csak mert a nők lapjába ezt szajkózzák hogy juhj ez a nő és ez a nő vénasszonyként is de egészségeset szült, a tendencia még nem az.

Láttam én olyan magzatot, ami jobban hasonlított egy bébi elefántra, mint emberi magzatra, kedves 43 éves anyukától.

2018. szept. 22. 12:02
 7/36 A kérdező kommentje:
Igen, azert is gondolkoztam el jobban, mert ismeretsegi koromben is vannak idosebb anyukak. 3 evvel fiatalabb baratnim is tervez, mert ugy erzi, elete parjat talalta meg o is, a valasa utan. Ezert gondolkoztam el... Meg nezgelodtem tarskeresokon.hat siralmas.. Az egesz. Nem tudom megerne-e bevallalni hogy lehet, egesz eletemre egyedul maradnek. Ot pedig szeretem nagyon. Szeretjuk egymast. Nehez kerdes...
2018. szept. 22. 12:10
 8/36 anonim ***** válasza:
97%
És lejársz statisztikát vezetni, h kinek milyen korban született beteg gyereke? Elhiszem, h nő a kockázat, de nem így kellene hozzáállni. Sztem a természet (kutatási munkák, bizonyítások nélkül) is végzi a munkáját. Egészséges nőnek (jó genetikával) egészséges apától (jó genetikával) egészséges gyereke születik. Amikor nem ez történik, annak oka van, és feltétélen az anya kora.
2018. szept. 22. 12:14
 9/36 anonim ***** válasza:
94%
*és nem feltétlen az anya kora.
2018. szept. 22. 12:15
 10/36 anonim ***** válasza:
78%
Egyikőtök kora sem ideális,én biztos nem vállalnék így.
2018. szept. 22. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!