Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elmondanátok a párotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a párotoknak, hogy nem finom a főztje?

Figyelt kérdés
Szívesen készíti de nem valami finom. Mindig kérdezi, hogy izlik-e.
2018. szept. 16. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amikor meg ferjnel voltam, mindig megkerdeztem a paromat, hogy milyen az etel. Mindig azt felelte, hogy nagyon jo, es ezert mindig rakerdeztem, hogy akkor fozhetek ilyet maskor is es megvolt a valaszom.

Plusz, ha a masodik kerdesre se mond igazat, akkor az mar nem az en bajom :D

2018. szept. 18. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
A francokat legyél férfi és edd meg amit eléd rak!...én egyszer nyers halat kaptam...elvileg lazac volt...az még oké...de ez fel sem volt rendesen engedve...ropogott belül meg jeges volt...a köret már nem tudom mi volt csak arra emléxem h abban reménykedtem h azzal majd jol fogok tudni lakni de neeeem..az is szörnyű volt így egy fél tányér után hirtelen eltömített ez a halacska tegyük el holnapra :DReggel korán felkelsz és h megháláld a finom vacsorát szerzel egy valami ehetőt egész napra..én rendeltem 2db 55cmes pizzát...mondtam neki h oo pont pizzázni volt kedvem és gondoltam egy kis villás reggeli jól fog esni..:)kis kreativitás és meg lehet oldani..DEA NEM IZLIK olyat sose mondj..nem h azt h nem jó a főztje...Isteni főleg a kutya tálba :D
2018. szept. 20. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!