Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiak miért tartanak el ilyen kívül-belül undorító nőket, mint ez a Luxus Vivi?
Mielőtt jönnének ezek a "hö ménézeijeneket" kommentek:
Dancsó videójából ismerem ezt a lényt. Valamelyik nap kapcsolgattam a tv-t, és láttam a férjével valami interjút, egy egész normális vizilabdázó pasasnak tűnt, ráadásul nem is volt ronda, és van egy mérnöki diplomája is, szóval nem kéne ilyen hülyének lennie, aki egy ilyet elvesz, de aztán mégis :D. Az ilyen nem tudna jobbakból válogatni, még azok közül is, akik csak a pénzére mennek?
Az emberben megfordul ez a kérdés.
Most megy egy műsor róluk, viszont ott az derül ki, hogy ez a lány borzasztó házias, többször is nekiáll főzni, akár szerel, ügyes, talpraesett.
Ilyen háziasszonyokat tartottak el a férfiak régen is ahoz mérten, hogy mennyit kerestek.
Ez a nő nagyon is szép, (nőként mondom) valószínűleg sosem fog elhízni és nagyon házias is. Szült két gyereket, van olyan férfi, akinek ennyi elég. Vele pedig azért biztos néha kedves is.. Tudom, néha nem.. neki ez elég.
És biztos nagyon tetszik neki a nő külseje.
Vivi a valóságban nem ilyen. Évfolyamtársam volt, és volt szerencsém hallani, mit hadovál azokról az időkről.
Tényleg nem túl okos jelenség, de borzasztó figyelemhiányos, szeretetéhes. Ezért is vállalta ezt a celebkedést szerintem, de látványosan a szájába van adva a duma.
egyforma értelmi szinten állnak...
a pasasnak csak kell egy dekoratív szexautomata, a nőnek pedig a pénz, ez egyszerű adásvétel
manapság, a puncs.hu meg a viszony.hu korában, amikor már a megcsalás is a világ legtermészetesebb dolga, evidens hogy sokan kihasználják a forintosítható szexet
undorító egy világot élünk mindenesetre, nem lep meg hogy egyre több az antiszociális ember
"ne itt éld ki a nőgyűlöleted szüzike"
mi van, fáj a jogos kritika? te is ehhez a fajzathoz tartozol, vagy mi?
kaptad helyből a mínuszt
"Jöhet a 0%"
önként kérted, önként adom
kaptad megint a mínuszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!