Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiak miért tartanak el ilyen kívül-belül undorító nőket, mint ez a Luxus Vivi?
Mielőtt jönnének ezek a "hö ménézeijeneket" kommentek:
Dancsó videójából ismerem ezt a lényt. Valamelyik nap kapcsolgattam a tv-t, és láttam a férjével valami interjút, egy egész normális vizilabdázó pasasnak tűnt, ráadásul nem is volt ronda, és van egy mérnöki diplomája is, szóval nem kéne ilyen hülyének lennie, aki egy ilyet elvesz, de aztán mégis :D. Az ilyen nem tudna jobbakból válogatni, még azok közül is, akik csak a pénzére mennek?
4#-es,hát még szép is lenne ha így lenne,de nekem nagyon úgy jött le hogy az alak egy papucs,és a nő meg kihasználja.
Abban a hülye műsorban is úgy bánt az alakkal,hogy már a többiek szégyellték. Jó persze,van ami megvan játsszva,de szerintem annyira nem jó szinészek ezek a szerencsétlenek hogy ilyet megjátsszonak. Földig alázta a pasit az meg ugrált hogy "jólvan szerelmem,így szerelmem-úgy szerelmem."...
#8 SKH.
Addig vagyok itt amíg akarok.Shut up.
Nem tetszik nem olvasod,lesz_rom a te véleményedet is meg mindenkijét,kápise?
Nem érdekel mit gondolnak rólam mások nem tetszik húzz el te,ne olvasd el amit írok.
Nem tetszik jelentsd a válaszaimat tessék jogod van hozzá,az sem érdekel.
11 ja,hogy te szabolcsi paraszt vagy,értem én.
Jó tudni.
Mindenki magából indul ki,tudod.
Csak óvsatosan.
75% az arrogáns pitsa nyíregyházi, szóval biztos nem mondott volna ilyet :)
egyébként meg az illető troll szabolcsi, ha nem tudsz semmit nem kell hőbörögni, ha budapesti lenne, akkor lehetne budapesti paraszt...
Viszont én felvállalom, hogy a szabolcsiak többsége egy gyökér, mint ez a csaj is, biztos közel van a román szellemiség, vagy nem tudom. Tisztelet a kevés kivételnek, akik egyébként szintén így gondolják, hiába laknak ott.
Jöhet a 0%
Szerintem szexi..:)
Talán a puncija miatt tartják el őket mi másért a csajoknak könnyebb.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!