Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kimenjek utána az állomásra? Vagy azzal csak elijeszteném? 22F
Figyelt kérdés
Ma elutazik, igaz csak 1 v. 2 napra. Még csak 2X randiztunk, de nagyon jól haladunk, az estét is együtt töltöttük.
Ám én látni szeretném. Szerintetek ha kimegyek a vasútállomásra utána, elbúcsúzni (feltéve ha ott érem) örül neki vagy inkább nyomulásnak veszi? - pont mivel tegnap este is vele voltam, és már akkor elbúcsúztunk...
Egyik ismerősöm szerint nem kéne ajtóstul rontani a házban...
2010. jún. 22. 11:15
11/15 anonim válasza:
én tutira kimennék arra az állomásra!
23/f
12/15 anonim válasza:
ez nem nyomulás!menj ki az állodmára!
a lányok ezt értékelik, hidd el!
21/F
13/15 anonim válasza:
Én nem mennék ki, ha már elbúcsúztam. Max. írnék egy sms-t vagy felhívnám, hogy "na, indulsz már? még neeem??? na, akkor kimegyek, úgyis éppen arra járok..." :D
14/15 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass a pasikra !! inkább az utóbbi 2 lányra mert én is lány vagyok és nekem is nagyon jólesne meg romantikus is lene sztem ha kijönne így elém egy fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!