Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről NE beszélgessek egy lánnyal? Mik azok a témák amikkel elijeszteném?
1sore a szex. ne is viccelodj ilyesmivel mert lehet h komolytalannak fog tartani es azt hiszi h csak arra kellesz es h megbizhatatlan szoknyapecer vagy.
autok,foci,szamitogep, stb. hasonlo uncsi temak. persze ha o is nagy forma1 rajnongo az kivetel. de ha latod h untatja a tema hagyd abba, megha neked az a kedvenc temad is.
elozo kapcsolatok. ha nemreg szakitottal es meg nem heverted ki tlejesen, akkor se emlegesd folyton az exed. irto kellemetlen es 1 ido utan azon fog gondolkodni h miert is ulsz vele??
hogy milyen reszeg voltal tegnap ejjel.
hogy a haveredat felboritottad a toi toi-al egyutt.
hogy milyen rengeteg csajjal volt mar dolgod de te le se xarod oket es hasonlo macsos attitudok.
a temak a lanytol is fuggnek, en pl viccesnek talalnam ha felboritottad vna a haverod a toi toi-ba. (max felnek a kozeledben toi toit hasznalni:p)
Lehet más nő élvezi, és biztos is van ilyen, de engem kiakaszt, ha egy férfi a fociról és számítógépekről beszél.
De ez nagyon kétoldalú dolog, mert ha például a barátom a munkájáról beszél, hogy hány gyémántfúrót és távolságmérő lézert adott el, azt szeretem hallgatni. Olyan élvezettel tudja mesélni, hogy meg tudnám zabálni, pedig ez a téma sem annyira izgalmas egy nő számára.:)
Petranova
Bármiről lehet, ha ízlésesen, és legfőképp visszafogottan adod elő.
1: úgyis kiderül, ha a lánynak nem szimpatikus a téma. Látni lehet rajta. Vagy témát vált, vagy megmondja, h unja, vagy "türelmesen" végighallgat és nem szól semmit
2: minden téma lehet izgalmas, ha nem akkora vehemenciával hozod elő. Engem pl egyáltalán nem érdekelnek az autók, nem is értek hozzájuk, de bátyám olyan lelkesen és érdekfeszítően tud beszélni róluk, h azt nem unom hallgatni. (párom már nem annyira "jó" a témában)
3: ha tetszel a lánynak, szívesen hallgat bármit, amit mondasz.
A fontos: a mértékletesség. Ne gondoljon fanatikusnak. Felhozhatod a házasság témát is, mint távlati terv ("én sem akarok agglegény maradni 50 éves koromig, de keresem az ideális nőt a házassághoz" - ez sok lánynak imponálhat) vagy "egyszer nekem is lesz egy ilyen járgányom" - ha nem érez úgymond veszélyt, akkor nem kell tartanod semmitől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!