Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom már-már megszállott a hobbija iránt?
Hónapok óta ez megy, de én már az elején se tűrtem jól.
Van a barátomnak egy hobbija, amit imád. A találkozásaink alkalmával régen is rengeteget űzte, de úgy érzem mára már elfajult a dolog.
Ha találkozunk rendszeresen a hobbiját is csinálnunk kell, mert neki az a jó elfoglaltság. Engem is megkérdez, hogy van-e kedvem menni, amire nem szoktam nemet mondani, mert megbántanám. Mostanában egyre többet a haverjai is velünk vannak. És bár csinálunk a hobbiján kívül is programot, engem bosszant, hogy úgy érzem ő csak azt szereti csinálni. Ha velem van a haverjaival erről chatel.
Mégis nálam most verte ki a biztosítékot az, hogy péntek este találkozunk, és amikor beszéltük, hogy hánykor fussunk össze, mondta, hogy ő beszélt valakivel, hogy megint űznék a hobbiját, de szeretne engem is vinni, de utána csinálhatunk mást is. Mondtam neki, hogy ez baromi rosszul esett, mert azt hittem a péntek este együtt leszünk, mármint ketten együtt!! És erre mondta, hogy jó akkor nem megy.
Szerintetek én fújom fel?
Nagyon rosszul esik ez, mert ha találkozunk én sosem beszélek meg barátnős programot, hanem inkább a barátomra figyelek. De komolyan kezdem azt érezni, hogy már-már megszállott a hobbija iránt.
Nem tudom hogy kezeljem ezt.
Eleinte még volt is hozzá kedvem, de mostmár túl sok!
A héten nem találkoztunk sokat, egyszer este úgy, hogy nálam aludt, és a második találkozónk a hétvégén lenne. Talán nem is lett volna most bajom a hobbijával, ha nem rögtön péntek estére tervezi amikor találkoznánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!