Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14-éve élek jónak mondható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsottee kérdése:

14-éve élek jónak mondható házasságban, de véletlen rájöttem, hogy csal a feleségem 4-éve. Van kettő közös gyerkőcűnk. A feleségem feladna mindent csak ne küdjem el. Én mindent kérdeztem tőle de nem tudja miért csinálta. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

2018. szept. 6. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Személyszerint a nagy szerelemben, ilyen hosszú kapcsolatnál "talán" egy 1x-i botláspn túl tudnék lépni. Viszont egy viszony... az a folyamatos hülyének nézésem és megalázásom. Tehát ha megtehetem akkor összeszednem a párom cuccait és leteszem a szeretője ajtajába. Ha nem akkor sem engedném meg hogy tovább alázzon. Nem tudnám újraépíteni vele a kapcsolatunk.
2018. szept. 6. 18:10
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Ideig óráig tartana csak a változás. Pár hónap,év után félre menne. Én kitenném a szűrét.
2018. szept. 6. 19:28
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

Bocsi, hogy kérdezek, de van ami érdekelne, mondom is miért. Hogy nem vetted észre négy évig, hogy viszonya van? És hogy bukott le?

Én ennek fordítottjában vagyok, több mint négy éve vagyok egy nős férfival. Ők is egy elvileg jónak mondott házasságban élnek, bár inkább csak az asszony szerint jó annyira. De elvannak egymással. Engem őszintén érdekel, hogy lehet ezt évekig nem észrevenni, hiszen egy ilyen helyzetben már érzelmek vannak, ez nem egy botlás.

2018. szept. 6. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez szívás.

Egyet kell értsek az előttem szólókkal, hogy 4 év folyamatos félrelépés 1 személlyel az nem félresiklás, gyakorlatilag kettős életet élt melletted. Számomra furcsa, hogy ezt nem vetted észre, ilyenkor gyakran előfordul, hogy a csaló fél összekeveri az információkat, a figyelme megoszlik, dekoncentrálnak tűnik és még sorolhatnám.

A helyzeted nem egyszerű, mert ha feldobod a házasságod, akkor elveszíted a gyerekeidet is, mert a magyar jogrend a gyereklehelyezési ügyekben teljesen nő központú. Ha szakítasz akkor könnyen lehet hogy csak 2 hetente láthatod őket és ez óriási visszatartó erő.

Ha nem vesztetted el teljesen a bizalmadat a feleséged iránt akkor mindenképpen külső szakember segítségét ajánlanám aki elfogulatlanul meghallgatná mindkét felet és talán megoldaná a problémát.

Nem lennék a helyedben.

2018. szept. 7. 20:55
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszoka mindenkinek. Röviden leírnám amit tudni kell. Tényleg jó a házasságunk, és amúgy észrevettem az eltávolodását, mert heti 4-5 egyűttlét 3-4 hetente egyszer-egyszer kimaradt. De nem tünt nagyon fel, persze most már utólag b....atom. voltunk ügyvédnél a párom javaslatára és ő minden ingó és ingatlanról lemondott a részemre. (Nem kicsi a fele sem) A feleségem nem jár buliba,kávézóba,barátnője pedig havonta egyszer jár nálunk, A pénz abszolút nem érdekli. Amúgy negyven felettiek vagyunk. Közben megbeszéltük a dolgot vele. Kiderült, hogy a rengeteg munka miatt nem jutott idő a tartalmas együttlétre, én pedig a mennyiséggel akartam pótolni (itt hibáztam). Akivel megcsalt annak 3-gyerkőce van hasonló koruak mint mi. Havonta-kéthavonta találkoztak, mert beszéltem vele is még az nap amikor megnésztem a feleségem telefonját. Nem szeretném elmondani senkinek mert bukna az ő házasságuk is, ezt én nem szeretném. Ami különös volt,hogy soha az első perctől sem szokta letenni az asztalra a telóját, most több mint egy éve hanyag módon szinte elém rakta vifivel bekapcsolva. No egyik este érkezett egy üzenet, amit akaratlanul megláttam...A többit tudjátok. (Tudta,hogy lefog bukni) de soha nem bántanám, hisz két szép gyerkőcünk van akiket szeretnék szépen felnevelni. Ui: Úgy fogom fel mintha most ismerném meg. Előttem ki tudja kivel nem volt, gondolom ezt ti sem szoktátok kérdezni az aktuális párotoktól. Amúgy érzelmek nem voltak a kalandban.
2018. szept. 8. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
Balek.
2018. szept. 8. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

*Amúgy érzelmek nem voltak a kalandban.

Hazudik neked. 4 év az nem egy pár kufirc.

Az a gusztustalan, hogy még ember ilyenkor is képes rá.

Én minden jót kívánok neked. De sajnos..inkább ki sem mondom.

2018. szept. 8. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
*ilyenkor is képes rá.Már mint hazudni.
2018. szept. 8. 21:59
 19/19 anonim ***** válasza:
33%
Engem kb 2 hónapon kereszül csaltak persze nem voltunk még házasok. Követeltem hogy mondjon el mindent: melyikönké nagyobb/ melyikönk jobb az ágyban/ kié a finomabb? Nagyon kellemetlenül érezte magát voltaképpen ez volt számára a tisztítótűz. Végül megkérdeztem tőle mit akar. Szakítani vagy folytatni?Folytatni akarta... azóta odaadó feleség és kérés nélkül beszámol hogy hol volt miért késett ha késett stb....
2018. nov. 26. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!