Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi hiányozhat ennek a nőnek? Jónak mondható házasságban él évek óta, mindent megad neki a férje. Szóval a gond az, hogy a férje mellett szeret flörtölni más pasikkal, de szex sosincs.
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 09:59
2/7 anonim válasza:
Mivel jó a házassága, most szétcseszi. Láttam ilyet.
31/f
3/7 anonim válasza:
Kell a külső megerősítés, hogy még mindig jó nő.
4/7 anonim válasza:
Az én pasim is ilyen volt...azt mondta semmi nem hiányzott neki, neki ez kell.
5/7 anonim válasza:
És az mért gond ha nincs szex? Ez a normális, hogy egy jó házasságban nem lépünk félre.
A flörtölésben meg nincs semmi kivetnivaló. Egy kedves mosoly, pár perc beszélgetés mindenkire pozitívan hat. Valószínű, hogy nem hiányzik neki semmi, hanem szeretni érezni, hogy még mindig jó nő.
6/7 anonim válasza:
Az, hogy azt lássa, kelendő lenne, több férfinak is tetszik. Ezzel meg sajnos egy db férj nem tud mit kezdeni, tehát nem az ő hibái.
7/7 anonim válasza:
Több ilyen feleséget ismerek,mind nagyon szép nők.Szerintem a férjük szájából nem hiszik el azt,hogy szépek,de mindenképp Férfiak visszaigazolását várják.
Ezek közül van két olyan is ,akinek a férje volt az első az életében.Ők addig flörtölgettek,amíg sikeresen megcsalták a férjüket.Szerintük az volt a tuti visszaigazolás,hogy kívánatosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!