Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem szeret más emberek előtt csókolózni. Hogyan változzon meg?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk egy nagy eseményen ahol több 1000 ember van, bulik meg minden... és minden okés köztünk de amikor megpróbáltam átölelni vagy csókolni pl egy koncerten egyből veszekedett velem hogy "ne csináld már hányszor mondjam hogy nem szeretem". De nem mondta el hogy miért nem szereti. Olyan nincs egy kapcsolatba hogy szeretgetem és lök el. Szintén a kezemet se fogja meg mikor megyünk át a tömegen. Ez engem nagyon zavart és az egész estémet elrontotta. Ültem egész este kedvetlenül és hallgattam. Amikor hazaértünk végre meg tudtam ezt beszélni vele. Csókolóztunk aztán pedig megbeszéltük a dolgokat. Azt mondta hogy ő ehhez még nincs hozzászokva hogy annyi ember előtt csókolózzon stb.. Mert neki még nem volt így barátja ski ekkora eseményekre vitte. Na de miért szégyenlős? Valakitől szégyell engem? Mit tegyek? Engem ez nagyon zavar hogy 5 órát együtt vagyunk és egyszer sem tudom megcsókolni. Főleg úgy hogy rengeteg más párt látok hogy szeretik egymást mi meg úgy tétlenül ülünk egymás mellett. Ma is ugyanarra az esemémyre megyünk és nem szeretném hogy úgy múljon el az este hogy hozzá sem érhetek. Ja neg ha hozzáérek a hajához egyből hisztizik hogy "jajj elrontod a hajam". Tényleg úgy áll hozzám mintha a fejét téptem volna le. Mit tehetek hogy ez változzon?2018. szept. 2. 13:51
11/18 A kérdező kommentje:
Értem haver.. Szóval én csinálom rosszul. Megpróbálom visszafogni magam. Pedig én szerintem semmit nem csinálok rosszul. Az hogy szeretgetem teljrsen normális dolog. Az meg hogy ő azt nem mindig szereti, azt nekem kell elfogadni. Én meg az a személy vagyok aki imád csókolózni és ölelkezni és hiányérzetem van nagyon ilyenkor. De megpróbálok hozzászokni
2018. szept. 2. 14:52
12/18 anonim válasza:
Mindenki látja hogy veled van, nem kell az orruk alá dörgölnöd hogy végre találtál egy balekot akin kielégítheted a hatalommániád. Vagy ha nagyin viszek a kis pötsöd, jelöld be a facebookon hogy kapcsolatban vagy, azt kb az ilyen kis hülyéknek találták ki, mint amilyen te vagy. :)
13/18 anonim válasza:
Nyomulsz, kisajátítod, állandóan rajta lógsz, tulajdonoddá akarod tenni + nem tiszteled. Ugyanis aki azt írja a parjától, hogy hisztizik, az rohadtul nem tiszteli őt.
Ezek benne még nem tudatosultak, de tudat alatt már menekül tőled.
14/18 A kérdező kommentje:
De akkor mégis mivel éreztessem vele hogy szeretem?
2018. szept. 2. 15:56
15/18 anonim válasza:
Tartsd tiszteletben, amit kér. Kit érdekel, ha bepróbálkoznak nála? Majd elküldi őket. Nem a lányt szereted, hanem hogy mutogathatod a többi kannak, hogy kit dugsz.
16/18 A kérdező kommentje:
De a lányt szeretem, kettesben is ugyanúgy szeretem és akkor nincs ott senki akinek mutogassam
2018. szept. 2. 17:53
17/18 A kérdező kommentje:
Jólvan... Ennyire azért már nem kell leoltani.. Hibáztam oké megértelek titeket, törekszem hogy minden jól menjen a jövőben
2018. szept. 2. 19:51
18/18 anonim válasza:
Miért baj, ha nem szeret közterületen pettingelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!