Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szőrproblémák miatt vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrproblémák miatt vannak problémák. Ez tényleg ilyen súlyos gond lenne?

Figyelt kérdés

Lányként nagyon sok szőrtelenítési módszert kipróbáltam, igazából ha jobban belegondolok, mindegyiket. A borotva, krém nálam felejtős, mert nagyon erősek a szőrszálaim, benőnek, viszket, pattogzik, rengeteg problémám van vele. Az epilátort meg nem tudom elviselni, nekem személy szerint már a fájdalomküszöbömön túlmutat. Pláne, hogy sokáig tart és egyesével tépked.

Nekem a gyanta vált be a legjobban (teljesen az egészet le szoktam szedetni), viszont ugye az csak az első 2 hétben marad szép, a második két hétben már szőrösödik (havonta járok). Ilyenkor mindig mondja a barátom, hogy ez így nem jó, mert neki nem tetszik. Ilyenkor fán hogy sötétben szexelünk, hogy ne is lássa.. De van hogy egyáltalán nincs is semmi emiatt. Meglátja és lelankad.

Megalázó ez azért. Meg azt érzem, talán az érzelmeivel lehet gond... Nem igénytelen vagyok, mosakodom rendesen, és nem is esőerdő van a lábam között, mert havonta gyantáztatok.

2018. szept. 2. 11:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ezt ne vedd magadra, egyszerűen neki ez nem vonzó, ez van. legalább őszinte.
2018. szept. 2. 12:16
 12/30 anonim ***** válasza:
97%

Basszus, ne már!

Jó, hogy nem akar zsákot húzni a fejedre, mert kijött egy pattanás nálad az arcodon..

Mióta vagytok együtt?

Nekem is jobban tetszik a csupasz test, de ha nem is csupasz, nem fogok érte szólni, a partnerem ugyanúgy izgató. Nem csak a teste fog izgalomba hozni, hanem maga a személye is.

Fordított esetben megértem a sötét szobát, mert többen voltak már úgy nők, akik nem voltak megelégedve a tesükkel, és ezzel úgy gondolták megoldják azt a hibát, amit látnak magukon.

2018. szept. 2. 12:23
 13/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem téged, mint ember, mint nőt szeret a párod, hanem egy álom testet. Nem úgy nézel ki, mint ahogy ő elképzeli nem is kellesz.
2018. szept. 2. 12:23
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Te egy hasznalatban levo lyuk vagy. Nem partner neki. Ha a lyuk epp nem szep, nem kell. Hogy tudtok ilyen faszikkal szobaallni egyaltalan... persze, nem azt mondom, hogy mindenki jarkaljon gennyes pattanasokkal, meg 20 centi szorrel a mosatlan laba kozott, es igy is kerje ki maganak; hogy a parja nem tartja kivanatosnak, de azert na.. ez nagyon gaz. Ez nem is kapcsolat, csak a faszi szep szavakkal ingyen hasznalati targyat tart maganak.
2018. szept. 2. 12:33
 15/30 anonim ***** válasza:
52%
Gennyes pattanással meg 20 centis szőrrel csak a pasikat kell vonzónak tartani.
2018. szept. 2. 12:47
 16/30 anonim ***** válasza:
84%

2 hét után egyáltalán tudsz gyantáztatni? Nem túl rövid még? Emiatt is kérdéses, hogy egyáltalán milyen sűrűn tudsz szőrteleníteni. Amúgy megértelek, én is hasonlóan vagyok, mint te, de én mekem meg a borotva vált be.

29n

2018. szept. 2. 13:23
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi szerintem cseppet sem szeret. Az én párom ha meglát rajtam egy pár szőr szálat amit én nem vettem észre nem lankad le neki és nem tartja gusztustalannak csak úgy mint a borostát sem. Tudja hogy ez így természetes és tudja hogy borotválom magam. Szeret engem és nem csak a lyukat látja bennem.
2018. szept. 2. 13:39
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Súlyos gond nem a szőrszalakkal van hanem a pasi agyában. Ő nem magadért szeret hanem egy álmaiban lévő hibátla

N testet. Én is szőrtelenítek rendszeresen de nem egyszerre nőnek. Kérd meg a pasidat hogy naponta 2x borotvalkozzon fent is lent is, mert zavar ha elkezd nőni.

Agyrém komolyan.

2018. szept. 2. 13:48
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezekhez a szőrtelenítési technikákhoz (gyantázás, epilálás) hagyni kell megnőni valamennyire a szőrt, hogy hatékonyan el tudd távolítani. Ha értelmes, érett férfi lenne, és nem egy éretlen, a tökéletesség ideája után vágyakozó fiú, akkor megértené, hogy ennek ez a folyamata. Nem arról van szó, hogy igénytelen vagy, ezt nem vetheti a szemedre.

Az pedig szánalmas, és taszító viselkedés, hogy ilyenkor annyira undorodik a testedtől, hogy csak sötétben, vagy még úgy sem képes veled együtt lenni.

2018. szept. 2. 13:57
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Komoly gondok vannak a sráccal, jobban teszed, ha megszakítod vele a kapcsolatot, mert ez később csak még rosszabb lesz.
2018. szept. 2. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!