Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a szüleikkel élő férfiak a legesélytelenebbek
a nőknél?
én házasságom előtt otthon laktam...kicsit elhúztam a tanulmányaim szóval 29 évesen még egyetemista voltam - nem mester meg stb hanem egyszerűen csúsztam, bukdácsoltam és 5 év egyetemet amit 20 évesen kezdtem jártam még 29 évesen is úgy hogy még volt elsős tárgyam amit nem abszolváltam :-)
Munkahelyem sose volt..anyámék tartottak el ami pénzt kaptam kellett kocsim tankolására..néha sörre cigire bulira és márkás ruhákra!
Mégis mint írtam házasságom előtt! Ebben az állapotban ismertem meg mostani feleségem....randin elmondtam mi a szitu - ő már diplomás dolgozó nő volt akkor - mégis összejöttünk...sőt összeházasodtunk.
Nem tart örökké a gyerek lét......nem kell azt hinni aki otthon elvan az örökre úgy marad...és nekem jót tett az elhúzódott gyermekkor! Tök állat volt :-)
2018. szept. 19. 15:08
A #10 válaszadónak van igaza, zöld pacsit kapott! Bizony, ha a szüleiddel élsz, az ugyanúgy "nó-nó-nó-nevör" a csajosoknál, mint ha ronda vagy, vagy csóró. A szingli férfiak egy jó része ilyen.
2018. szept. 19. 15:09
11#igaza van nem ő fogja mondani majd h jaj én még ki akarom élni magam meg bla bla...pont h ő csinálta jól kiélte magát és mire kellet megérett...most mi van a legtöbb ember 20évessen már felnőttet játszik azt 25-26jut eszébe miket hagyott ki és jön a jaj én még élni akarok dumával...
2018. szept. 20. 01:38
Nem, nemcsak a szüleikkel élő férfiak esélytelenek, hanem a férfiak nagyrésze. Itt most ne a múltból hozzatok példát, hanem a tendenciát kell megfigyelni. Aztán a kapcsolatok igen tetemes része a férfiak részéről arról szól, hogy ha már van valaki, akkor azt nem engedik el, mert legalább nem kell magányosnak lenniük.
2018. dec. 19. 22:48
A hugom most koltozott ossze a csavojaval aki otthon lakik a szuleivel.
2018. dec. 20. 00:01
Szerintem a hajléktalanok esélytelenebbek.
2019. márc. 11. 07:08
Attól függ... Ha a dán koronahercegről van szó, akkor nem zavar.
2019. márc. 29. 23:35
Vagy rávenném, hogy költözzünk albiba (felesben fizetnénk), vagy vegye feleségül anyucit. Életképtelen férfire nem vágyom. 35/n
2019. ápr. 9. 05:08
Kapcsolódó kérdések: