Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam ezt (lent) a barátomnak? El fogja hinni?
A barátomnak azt mondtam hogy szűz vagyok. Azért mert eddig csak egyéjszakás kalandjaim voltak, de ő az első barátom, és azért mondtam neki ezt, mert tudom, hogy a rendes lányokat szereti és nála nem fér bele ebbe a kategóriába az egyéjszakás kaland.
Régebben rendszeresen sportoltam, és olvastam még valahol hogy a sportolóknál előfordulhat hogy átszakad a szűzhártya. Ti is hallottatok már erről a jelenségről?
Ha észreveszi hogy nem vagyok szűz, mondjam azt, hogy valószínűleg a sport miatt van? Nem szeretném elveszíteni, de ha már ennyire belegabalyodtam ebbe a füllentésbe nem szeretném elmondani az igazat, mert akkor már tuti hogy nem bízna meg bennem.
Mit csináljak?
19/L
01:52
mi a franc bajod van? Normális vagy? A te felfogásoddal van itt baj maximum. Az ilyenre rá se néznék...takarodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!