Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan van fölháborodva ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van fölháborodva ezen a párom?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon összevesztünk, mert változott kicsit a munkarendem, és hétvégéken is kell mennem. Szombaton és vasárnap is. Plusz ezen a hétvégén elvállaltam, hogy 10 órától éjfélig bent leszek. Nagyon kiakadt mikor mondtam neki, hogy ezt elvállaltam, merthogy így semennyit nem leszünk együtt, viszont nekem meg jól fizetnek ezért (vasárnap dupla bér). 5 után érek majd haza, akkor este azért együtt tudunk lenni. De neki nem tetszett, mert biztos nem is fontos nekem, ezek után még jobban le fogom sz_rni, és azt kérte a vasárnapokat ne vállaljam. Mennyire jogos ez a kérése? Hogyan békíthetném meg? Nekem jól jönne az a pénz..

L/23

2018. aug. 30. 15:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
44%

Hisztis a parod.

Bezzeg, ha tole varnad a finanszirozast, akkor rogton eloskodo pitsa lennel, aki a parjat hasznalja ki, ahelyett, hogy dolgozna.

Jol fog jonni neked meg az a penz.

2018. aug. 30. 17:41
 22/34 anonim ***** válasza:
95%

Van igazság abban, amit a párod mond. Ez hosszú távon biztos, hogy nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Kb. csak esténként találkoztok, akkor is már fáradtan, hétvégén sem tudtok együtt lenni, semmilyen programra menni, stb.

Persze a pénz mindig jól jön, de nem szabad a ló túljó felére esni, hogy állandóan csak azt hajtjuk.

Attól meg senki sem proli, hogy nincs 5kg vakolat az arcán, meg nincs műkörme.

2018. aug. 30. 18:11
 23/34 peca1000 ***** válasza:

1 héten min. 1 szabadnapod legyen, amit együtt töltötök.

Mert ha minden nap dolgozol, akkor te is be fogsz gajdulni, és a párod sem fogja bírni.

Nekem majdnem erre ment rá a házasságom anno.

2018. aug. 30. 18:51
 24/34 anonim ***** válasza:

Heti hetszer 8-10 órát dolgozni törvénytelen, gondolom azért kapnâl pihenőnapot. Meg azt nem bírja az ember huzamosabb ideig, az egészséges menne rá.

Az, hogy kettő helyett 5-ig dolgozol, ax szetintem nem gáz, ő se ér haza sokkal előbb, plusz pénzből meg bőven kijön, hogy mondjuj rendeltek kaját, és nem te főzöcskézel.

2018. aug. 30. 19:45
 25/34 A kérdező kommentje:
#24 Ez így van, hét közben van szabadnapom.
2018. aug. 30. 19:49
 26/34 anonim ***** válasza:
6%
Nekem a pénz az első,nem érdekel senki rinyálása N
2018. aug. 30. 20:08
 27/34 anonim ***** válasza:
De ez meddig tartana? Tenyleg nem lehet sem testileg, sem lelkileg, sem torvenyjleg. Nekem is volt modt egy fel-3/4 honapos tulora idoszakom, de megoldottuk.
2018. aug. 30. 20:27
 28/34 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy ez az új munkarend. Amíg itt dolgozom, addig ez van.
2018. aug. 30. 20:47
 29/34 anonim ***** válasza:
18%
Én sose szerettem ennyire hozzánőni a másikhoz. Ha van szabadnapod akkor tudtok együtt lenni, nem értem miért van kiakadva. Megbeszélni persze illik előtte, de azért folyamat egymás seggében lenni szerintem túlzás és káros is.
2018. aug. 30. 21:17
 30/34 A kérdező kommentje:
De neki nem akkor van a szabadnapja mikor nekem, ez a baja. Nem igaz, hogy nem értitek...
2018. aug. 30. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!