Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van fölháborodva ezen a párom?
Tegnap nagyon összevesztünk, mert változott kicsit a munkarendem, és hétvégéken is kell mennem. Szombaton és vasárnap is. Plusz ezen a hétvégén elvállaltam, hogy 10 órától éjfélig bent leszek. Nagyon kiakadt mikor mondtam neki, hogy ezt elvállaltam, merthogy így semennyit nem leszünk együtt, viszont nekem meg jól fizetnek ezért (vasárnap dupla bér). 5 után érek majd haza, akkor este azért együtt tudunk lenni. De neki nem tetszett, mert biztos nem is fontos nekem, ezek után még jobban le fogom sz_rni, és azt kérte a vasárnapokat ne vállaljam. Mennyire jogos ez a kérése? Hogyan békíthetném meg? Nekem jól jönne az a pénz..
L/23
Ha kell a penz, akkor ok. Max annyi, hogy nem beszeltwd meg vele.
A parod meg hisztis, ha ezen kepes osszeveszni...
Bizony,igaza van.
A pénz nem minden,de neked láthatóan nem fontos a "párod",így persze hogy inkáb pénzt keresel,ha nincs fontosabb dolgod.
Mi értelme egy kapcsolatnak, ha nem tudtok együtt lenni?
Én is kiakadnék ezen. Hajadra kenheted a pénzed, ha nincs kivel elkölteni és élvezni....
De nincs ezzel igazán baj, neked a munka a legfontosabb, fontosabb mint a párod. Ez van. Keress olyan pasit, aki karrierista, ő megértené ezt, és nem lenne feszültség belőle.
Jaj istenen, nem lehet egymas nelkul kibirni egy hetet??
En is szeretem a baratnomet, de nem vagok le egy hisztit csak azert, mert pl a csaladjaval elmennek nyaralni..
Szanalmasak vagytok
Miért fontos az, hogy jogos-e? Ha egy rakás ismeretlen fórumozó most azt mondja neked, hogy nem jogos, akkor odaállsz a párod elé, közlöd vele, hogy ez márpedig nem jogos, és... és aztán mi? Ezzel el lesz intézve a probléma, neked van igazad, neki meg nincs, és kész?
Ne játszmázni kezdj, mint egy gyerek, hanem törekedjetek konszenzusra és kompromisszumra, mint a felnőttek. Miért érzi úgy eleve, hogy leszarod? Mit tehetsz a munkarend megváltoztatásán kívül, hogy javuljon a helyzet? Tudnál-e kevesebbet dolgozni? Ez egy tipikus párkapcsolati probléma, tessék szépen megbeszélni és megoldani.
Milyen "egy hétről" beszélsz? :D
#5 Szerintem te egy másik kérdést olvastál. Itt nem egy hétről van szó, de nem is látom hogy olvastad te ezt... Máskor legyél figyelmesebb!
Fontos a párom, de a pénz is fontos, mert ebből veszek szép ruhákat, fizetem a kozmetikust, fodrászt, körmöst, szolit meg a sminkeket. Azért tettem fel a kérdést, mert érdekelt mások hogy látják, ebből még nem következik, hogy én aszerint is fogok cselekedni, de hadd engedtessék már meg, hogy feltegyek egy kérdést ettől függetlenül. Válaszolni nem muszáj.
Ja, hát ha a cicoma fontosabb, mint a pároddal töltött idő, akkor tényleg nem csodálom, hogy kiakadt.
Még ha házra gyűjtenél vagy autóra vagy valami... de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!