Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van fölháborodva ezen a párom?
Tegnap nagyon összevesztünk, mert változott kicsit a munkarendem, és hétvégéken is kell mennem. Szombaton és vasárnap is. Plusz ezen a hétvégén elvállaltam, hogy 10 órától éjfélig bent leszek. Nagyon kiakadt mikor mondtam neki, hogy ezt elvállaltam, merthogy így semennyit nem leszünk együtt, viszont nekem meg jól fizetnek ezért (vasárnap dupla bér). 5 után érek majd haza, akkor este azért együtt tudunk lenni. De neki nem tetszett, mert biztos nem is fontos nekem, ezek után még jobban le fogom sz_rni, és azt kérte a vasárnapokat ne vállaljam. Mennyire jogos ez a kérése? Hogyan békíthetném meg? Nekem jól jönne az a pénz..
L/23
Meddig tartana ez az új munkarend?
Mikor tudnátok így találkozni?
Házra gyűjthetsz, olyanra, ami nekünk nem tetszik, nem.
A pasid farka így szopatlan marad, mit képzelsz magadról?
(Szarkazmus)
Ha a nő élősködik, nem jó, ha dolgozik a pénzért, az sem jó.
Teljesen jogosan. Jó lenne már felfogni lányok, hogy a kapcsolat (pláne az együttélés) áldozatokkal is jár. Mármint, hogy nektek is kell vállalni, nem csak a pasiktól elvárni folyton. Együtt éltek, az ilyen döntéseket közösen kell meghozni. Ezt érdekes módon a férfiaknak soha nem kell magyarázni...
Ha nem tudtok együtt lenni, akkor mi értelme az egésznek? Akkor ki fogja mégis látni a méregdrága sminkedet? Ezen gondolkozz el!
de a pénz is fontos, mert ebből veszek szép ruhákat, fizetem a kozmetikust, fodrászt, körmöst, szolit meg a sminkeket. - bocs, neked TE vagy a fontos, meg a KÜLSŐD, a párodra nagy ívben szarsz.
Dehogyis fontos ő neked, különben nem melóznál H-V 8-10 órákat.
Ja, igen, én többek között emiatt dobtam ki az exemet.
Ő is folyamatosan a melóhelyén volt, közös pogram semmi. Este hazajött, fürdés és ment aludni.
Hétvégén ha nem dolgozott, késő délutánig ágyban döglött.
Gyakorlatilag minden délután és minden hétvégén egyedül voltam, szex nuku, mert "fáradt", stb.
Három hónap után megmondtam neki, hogy befejeztem vele, ha LAKÓTÁRS kell, akkor keresek mást, vagy ha egyedül akarok élni, akkor leszek egyedül, de nem csinálom ezt.
Dolgozok én is 8-14-ig, aztán főzés (amit nem eszik meg), mosás, takarítok, gondozom a növényeit, ő meg szarik rám.
A párom szerencsére nem ilyen, dolgozunk és a hétvégék közösek, meg az esték is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!