Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ahogy megtudják a nök hogy mit dolgozok azonnal leráznak?
Több kamionost is ismerek, mindegyiknek van családja...
szerintem itt lesz a bibi: Valamint azt is többen mondták hogy mostmár szinte csak a kamionokrol tudok beszélni ami egy picit igaz de azért nem teljesen.
Egyszer beszélgettem egy férfival, aki megemlítette az érdeklődési körét, mondtam oké, beszéljen róla, napokig csak arról, semmi másról nem beszélt. Semmi más nem érdekelte.
most nem igazán értem, hogy miért lepődsz meg.
gondolom tisztában voltál, hogy mikkel jár egy kapcsolat ha kamionozik az ember. Van hogy hetekig nem látod a másikat, nem vagy ott amikor néha szüksége van a másiknak rád és persze az összes pletyka, hogy kamionosoknak milyen "második családjuk van" (még akkor is ha teljesen alaptalan).
Ez a munkával jár. Őszintén, én sem tudnék úgy együtt élni valakivel, hogy a munkája miatt napokig nem látom, és ez nem csak párszor fordul elő egy évben...
Minek akarnék "párkapcsolatot" egy olyan pasival, akit alig fogok látni néha? SMS-ezni bárkivel tudok, ahhoz nem kell kapcsolat.
Vannak amúgy, akiknek belefér, másodunokatesóm is kamionozott (nemzetközi), megházasodott és van egy csodaszép 2 éves kislánya.
A volt kollégái között is vannak nem kevesen, akiknek van családjuk.
Szóval messze nem reménytelen.
Nekem volt kamionossal kapcsolatom, többet soha!
Egyrészt: hetekig volt távol, akkor kialakult benne, hogy azt csinálja, ami neki jó, és otthon is ezt akarta folytatni, engem meg sem hallgatott.
Másrészt: csak a kamionokról tudott beszélni, rohadt unalmas volt.
Szörnyűek ezek a mai nők, már azt sem tűrik el, hogy hetekig feléjük se szagoljon a párjuk, aztán ha igen, többet beszél a kamionjáról mint barmi másról.
Nem is tudom miért....
Kamionozz, szedd meg magad, aztán hagyd ott, találj egy rendes állást és akkor keress barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!