Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ahogy megtudják a nök hogy mit dolgozok azonnal leráznak?

Figyelt kérdés
Akárhányszor elhivok egy lányt randira és ugye elöjön hogy ki mit dolgozik és megmondom hogy kamionos vagyok látszik az arcukon a döbbenet és utána már nem is érdeklem öket.Eddig még csak 1normális párkapcsolatom volt 2évig voltunk együtt és azt mondta hogy válasszak vagy ö vagy a kamionozás probáltam mindent mondtam hogy át álok 3/1hétre de aztmondta hogy ö igy nem tudja elképzelni az életét. Valamint azt is többen mondták hogy mostmár szinte csak a kamionokrol tudok beszélni ami egy picit igaz de azért nem teljesen. Hogy találhatnák olyan barátnöt aki ezt elviseli hogy hetekig nem lát? 25f

2018. aug. 30. 09:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Több kamionost is ismerek, mindegyiknek van családja...

szerintem itt lesz a bibi: Valamint azt is többen mondták hogy mostmár szinte csak a kamionokrol tudok beszélni ami egy picit igaz de azért nem teljesen.

Egyszer beszélgettem egy férfival, aki megemlítette az érdeklődési körét, mondtam oké, beszéljen róla, napokig csak arról, semmi másról nem beszélt. Semmi más nem érdekelte.

2018. aug. 30. 11:15
 12/25 anonim ***** válasza:
92%

most nem igazán értem, hogy miért lepődsz meg.

gondolom tisztában voltál, hogy mikkel jár egy kapcsolat ha kamionozik az ember. Van hogy hetekig nem látod a másikat, nem vagy ott amikor néha szüksége van a másiknak rád és persze az összes pletyka, hogy kamionosoknak milyen "második családjuk van" (még akkor is ha teljesen alaptalan).

Ez a munkával jár. Őszintén, én sem tudnék úgy együtt élni valakivel, hogy a munkája miatt napokig nem látom, és ez nem csak párszor fordul elő egy évben...

2018. aug. 30. 11:21
 13/25 anonim ***** válasza:
Utolsò kommentelö az ugy izgalmas lehetett végighallgatni :D
2018. aug. 30. 11:22
 14/25 anonim ***** válasza:
72%
Azért nehéz, ami miatt nekünk is az a párommal. A párom is, ahogy én is elmúltunk már 35 évesek. Ő kamionozik. Előttem egy 2 éves párkapcsolata volt neki is, aki olyan férfiért hagyta el, aki szinte mindennap tudott vele lenni munka után. Rám is sokszor rám tör, hogy öleléshiányom van vagy éppen olyan dolog történik, amit jó lenne vele megosztani és olyankor az sem vígasztal, hogy már csak 1 hét vagy már csak 2 hét és megölelhetem.... Ja és nem élünk együtt, tehát még úgy sem biztos a találka. Tudod, ez így nagyon nehéz. Sok olyan nő van, aki egy kapcsolatban a minél több idő együttöltését igényli és kevés a napi pár perc hívás vagy messenger.
2018. aug. 30. 11:38
 15/25 anonim ***** válasza:
nem lehetetlen hogy legyen kapcsolatod. Amikor majd egy AI algoritmus vezeti az összes kamiont, majd mást kell dolgoznod.
2018. aug. 30. 11:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Minek akarnék "párkapcsolatot" egy olyan pasival, akit alig fogok látni néha? SMS-ezni bárkivel tudok, ahhoz nem kell kapcsolat.

Vannak amúgy, akiknek belefér, másodunokatesóm is kamionozott (nemzetközi), megházasodott és van egy csodaszép 2 éves kislánya.

A volt kollégái között is vannak nem kevesen, akiknek van családjuk.

Szóval messze nem reménytelen.

2018. aug. 30. 11:59
 17/25 anonim ***** válasza:
85%
A munkád nem akadály sokunk számára, én sem szeretek folyton a másikon csüngeni, ráadásul sokkal izgalmasabb egy kapcsolat, ha nem feledkeztek el közben a saját életetekről sem. Szóval ez önmagában nekem nem proléma, de családot nem alapítanék veled mert a gyerek viszont igenis igényli a napi közelséget.
2018. aug. 30. 12:09
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

Nekem volt kamionossal kapcsolatom, többet soha!

Egyrészt: hetekig volt távol, akkor kialakult benne, hogy azt csinálja, ami neki jó, és otthon is ezt akarta folytatni, engem meg sem hallgatott.

Másrészt: csak a kamionokról tudott beszélni, rohadt unalmas volt.

2018. aug. 30. 12:09
 19/25 anonim ***** válasza:
47%
Vannak családjuk igen. Majd 10,20 év múlva meg elválnak mert megunják.
2018. aug. 30. 12:32
 20/25 anonim ***** válasza:
45%

Szörnyűek ezek a mai nők, már azt sem tűrik el, hogy hetekig feléjük se szagoljon a párjuk, aztán ha igen, többet beszél a kamionjáról mint barmi másról.

Nem is tudom miért....

Kamionozz, szedd meg magad, aztán hagyd ott, találj egy rendes állást és akkor keress barátnőt.

2018. aug. 30. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!