Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kiabál velem mindig?
A barátnőmmel nagyon kevés időt vagyunk együtt, heti 1-2 nap. Mindketten sokat dolgozunk nem élünk még együtt. Sokat panaszkodik a munkatársaira, hogy helyettük is végzi a munkát, mert azok "linkek". Móta ott dolgozik, ugy beszél velem, mint egy kutyával és néha ordítozik velem. Nem nagyon van szükségem erre, de azért szeretem őt, csak nehéz így, mert ha vele vagyunk akkor is veszekszik velem. Ha probálom megkérni, hogy ne "idegbetegeskedjen" még neki áll feljebb...
Nem szeretném elhagyni, sok mindenen keresztül mentünk az elmúlt 3 évben, csak ne lenne ennyire "idegbeteg". Egyébként jól elvagyunk sokat beszélünk amikor tehetjük. Szervezem a jövőnket, közös vállalkozást csinálni, hogy legyünk végre társak és tudjunk összeköltözni. De attól tartok, hogy a viselkedése már nem lesz olyan velem, mint a kapcsolatunk elején. Fog ez változni?
Ő 40N
Én 33 F
Nem semmi srác vagy. Helyén van az eszed. Respect
50/F
Nem olvastam el a többiek válaszát, hogy ne befolyásoljon.
Az első dolog, ami eszembe jutott mikor ezt olvastam, az az volt, hogy pontosan úgy viselkedtem mint a barátnőd most, amikor az előző helyemen dolgoztam. Hoába mondott nekem bárki bármit is, hiába nyugtatgattak. Igazi odegbeteg házisárkány voltam.
Erre a megoldás a munkahely váltás volt.
Próbálltam ugyan azt a munkát máshol, más körülmények között. Nem volt az ogazi. Aztán otthon maradtam kicsit több mint egy hónapot. Már lassan egy éve telljesen más irányú állásom van és boldog vagyok vele. Újra van türelmem másokhoz.
Talán, ha az anyagiak engedik, el kellene gondolkozni azon, hogy munkát váltson a barátnőd.
Leirtak alapján szerintem baromi fáradt és rajtad vezeti le. Én vagyok pl iszonyatosan sírós, ha marha fáradt vagyok és túlhajtott. Lehet ő ilyen ordítós. Szerintem a munkahely váltás nála azért hozna pozitív változást.
29n
Te is hülye vagy, hogy eltűröd ezt tőle.
Nekem is volt ilyen exem, különéléskor is jeleztem neki, hogy ezen sürgősen változtasson, aztán összeköltözés után két hónappal páros lábbal "rúgtam" ki a francba.
Stresszes? Én is, mégsem álltam neki kiabálni meg csapdosni, mikor eyütt voltunk - ő igen.
Megütött???? :/
Hát sajnálom, de akkor talán jobb is így.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!