Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kiabál velem mindig?
A barátnőmmel nagyon kevés időt vagyunk együtt, heti 1-2 nap. Mindketten sokat dolgozunk nem élünk még együtt. Sokat panaszkodik a munkatársaira, hogy helyettük is végzi a munkát, mert azok "linkek". Móta ott dolgozik, ugy beszél velem, mint egy kutyával és néha ordítozik velem. Nem nagyon van szükségem erre, de azért szeretem őt, csak nehéz így, mert ha vele vagyunk akkor is veszekszik velem. Ha probálom megkérni, hogy ne "idegbetegeskedjen" még neki áll feljebb...
Nem szeretném elhagyni, sok mindenen keresztül mentünk az elmúlt 3 évben, csak ne lenne ennyire "idegbeteg". Egyébként jól elvagyunk sokat beszélünk amikor tehetjük. Szervezem a jövőnket, közös vállalkozást csinálni, hogy legyünk végre társak és tudjunk összeköltözni. De attól tartok, hogy a viselkedése már nem lesz olyan velem, mint a kapcsolatunk elején. Fog ez változni?
Ő 40N
Én 33 F
Valószínűleg ha úgy érzed, hogy a probléma csak a munka, akkor azt a részét meg kéne beszélned vele.
Azt írod, hogy jól elvagytok, meg szervezed a jövőtöket, a közös vállalkozást.. de ebben ő is partner? Mármint látod az igyekezetét azért, látod a hajlandóságot, hogy ő is szeretné?
Az rendben van, hogy te próbálsz tenni érte, de nem lehet, hogy a háttérben nem csak a munka áll?
Ezt neked kell tudnod, meg neked kell vele átbeszélni, mindenesetre nem egy normális állapot.
Az utóbbi időben a kapcsolatotok milyen? Intimitás van még köztetek? Ha nem a munkája miatt dühős, akkor jól megvagytok? Beszélgettek még a jövőről együtt?
"Az rendben van, hogy te próbálsz tenni érte, de nem lehet, hogy a háttérben nem csak a munka áll?"
Másik férfire gondolsz? Sokan csapják neki a szelet, de tudja, hogy nem nagyon idegesít engem ez, mert ha kiderül valami úgy is elhagyom. Ha menni akar, mehet, bár legbelül csalódott lennék...
Minden kapcsolatban előfordul hangos szóváltás, hogy valamelyik fél ingerült, türelmetlen. De ha ez rendszeresen fordul elő és csak az egyik félnél akkor ott valami nagyon nincs rendben.
A közös vállalkozás meg fogja ölni a kapcsolatot. Főleg ha ott is veszekedések vannak.
Az egy-két napos egyedülléttel kapcsolatban pedig nagyon rossz tapasztalataim vannak. Általában akkor szoktak ilyet kérni ha gond van a kapcsolattal. A rokonom pld csalta a párját azért kellett neki az "egyedüllét".
Ha én szeretem a másikat akkor vele akarok lenni és nem akrok 1-2 nap szünetet sem. Attől még lehet valakinek privát szférája.
És végül úgy látom hogy te nagyon aranyos és rendes vagy vele és ő nem méltányolja kellően ezt. Vagyis így nagyon egyoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!