Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarja hagyni a barátnőjét, mit tegyek?
Egy helyen dolgozok vele is meg a barátnőjével is, viszont köztük rég nem megy jól a dolog, sokat veszekszenek és a barátnője nagyon rideg vele
Találkoztunk párszor munkán kívül, meg amikor nem volt autóm ő vitt el dolgozni. Azt mondja el akarja hagyni a barátnőjét. Remélem nincs köze hozzám. Tetszem neki, ebben biztos vagyok
22 éves vagyok, ő 24 a barátnője meg 25
Hát igen itt mindenki magából indul ki :D
Amúgy kérdező miért zavar az hogy szakítani akar a barátnőjével? Nem szeretik egymást abból gondolva amit leírtál így tényleg jobb nekik külön. Ha meg tetszel neki na és? Ha neked nem jön be nem kötelező vele semmit csinálnod.
Semmit.
Ha őt elhagyja egy szeszély miatt, téged is el fog hagyni később. Ne dőlj be az ilyen parasztoknak. Az én párom akkor se kocsikázna más nővel, ha éppen nem vagyunk jóban. Ezek kapcsolatfüggő emberek . Egyik kapcsolatból a másikba!
Nem volt és nem is lesz köztünk semmi
Ők már nincsenek együtt, boldogabbnak tűnnek mindketten, viszont beszélgettem vele és megbeszéltük, hogy nem lesz köztünk több mint barátság, és elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!