Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarja hagyni a barátnőjét, mit tegyek?
Egy helyen dolgozok vele is meg a barátnőjével is, viszont köztük rég nem megy jól a dolog, sokat veszekszenek és a barátnője nagyon rideg vele
Találkoztunk párszor munkán kívül, meg amikor nem volt autóm ő vitt el dolgozni. Azt mondja el akarja hagyni a barátnőjét. Remélem nincs köze hozzám. Tetszem neki, ebben biztos vagyok
22 éves vagyok, ő 24 a barátnője meg 25
Semmi nem volt köztünk soha!
Az meg nem bűn szerintem, ha néha találkozok a kolegáimmal munkán kívül
jaaj, nem tudom mit kell a kérdezőt piszkálni.
Ha mindenki ott hagyná apárját, mert épp tetszik neki valaki, akkor kb pár havonta szakítana az emberiség 80%-a...
Hagyjuk már a hüyleséget. HA meg fontos a párom, akkor nem az új alannyal foglalkozok, hanem a páromra fordítok több energát, ha valami megreped. Aki ki van akadva ezen, az még gyerek szinten van, ugyanis egy jó akpcsolatot nyilván nem hagy senki ott olyanért, aki tetszik neki. Akkor én is már legalább 5x szakítottam volna a 6 év alatt.. Istenem.
Nem miattam nincsenek jól meg, már rég ez a helyzet
Viszont én vagyok az akinek ezeket elmondja, megbízik bennem
Nem szeretném, hogy egy olyan kapcsolatban legyen, amiben nem boldog, viszont én szét sem szeretném szedni őket
# 7-es vagyok
Ha nem történt semmi olyan, nem csalt meg vele stb, akkor nem kell ezen morfondíroznod.
Itt sok az önbizalomhiányos meg alacsony önbecsülésű ember. Elég gány kapcsolatuk lehet, ha attól kell félniük, hogy a párjuk ott hagyná őket olyanért, aki megtetszik nekik. CSak ebbe nem gondolnak bele.
Nyilvánvaló, hogy már van ott probléma, ahogy az is, hogyha szakítanak, akkor az már érik egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!