Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy mit érzek iránta?
2010. jún. 21. 14:42
akkor veszíted el ha nem mondod el neki!!!tapasztalat...=(
2010. jún. 21. 14:43
szerintem ha jól megvannak, semmi értelme elmondani neki, úgyis jönne a legyünk barátok meg te egy nagyon értékes fiú vagy és más lány biztos nagyon fog szeretni maszlag. lépj túl rajra valahogy inkább:/
2010. jún. 21. 14:43
Szerintem ne mondd el. De ahogy olvastam amit írtál, az jött le, hogy te sem akarod elmondani, mert fölösleges lenne :) Ne várj rá :)
(Max. ha nagyon kell neked, amikor találkoztok érintsd meg, tarts testi kontaktust. Ezzel lehet elérni, hogy ne csak barát legyél)
2010. jún. 21. 14:44
Szerintem próbálj túllépni rajta! Nem érdemes elmondani neki!
2010. jún. 21. 14:45
6/10 A kérdező kommentje:
Ugyan már mért ne volna érdemes elmondani neki?...hát ilyenek a mai fiúk?...már az érzéseiteket sem tudjátok bevallani?...szerintem mondd el neki, mert ha majd úgy hozza a sors, 20 év múlva ne azért verd a fejed a falba, hogy mi lett volna ha elmondtad volna neki, hanem nyugodt lelkiismerettel mondhasd magadnak, hogy te legalább megpróbáltad....szerintem mondd el, mert így csak szenvedsz...ha elmondod, megtudod a válaszát, és tisztalap hogy akar-e tőled valamit, vagy sem...és ha tényleg jó a párkapcsolata, akkor ezzel nem fogsz ártani neki sem...
2010. jún. 21. 15:35
kedves utolsó!
mi az, hogy iylenek a mai fiúk? Miért, szerinted, ha nagyon jól megvan a lány a párjával, és megmondja neki valaki, hogy mennyire szereti, akkor el fogja hagyni? vagy szerinted sikerrel jár? Biztos nem. Jön az, hogy "te egy nagyon értékes srác vagy, de maradjunk inkább barátok stb.:" meg a szánalom. Annyit érne szerintem, ha elmondja neki ebben a helyzetben mint a sz*rnak 1 pofon! ha viszont szakító félben lennének a csaj meg a pasija, vagy a pasi rosszul bánna vele, elhanyagolja, akkor érdemes lenne megmutatni, hogy van aki nem tenné ezt vele, és akkor lehetne esély. de így....nem lesz.
2010. jún. 21. 18:15
kedves utolsó...mindig van remény...és ha meg sem próbálja, honnan tudhatja, hogy sikerült volna-e?...nem kell annyit okoskodni, és mást leoltani a véleménye miatt...én azt javaslom, hogy mondja meg...ő majd eldönti, hogy elmondja vagy sem...
2010. jún. 21. 23:01
Egyetértek az előttem szólóval
2010. jún. 27. 10:29
Kapcsolódó kérdések: