Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam az egyik lánybarátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam az egyik lánybarátomnak hogy többet érzek iránta?

Figyelt kérdés

Régebben sokat beszélgettünk és én belé estem és ő is belém de nem jöttünk össze.Most 1 hónap után én úgy gondolok vissza hogy mekkora hülye voltam hogy nemet mondtam.

Sajnos mostanában nem beszélgetünk mert most másokkal "lóg".

Ezek után bevalljam neki hogy hülye voltam akkor és én többet érzek mint barátság?

2010. ápr. 25. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem igen nyugodtan
2010. ápr. 25. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem kezdj el vele beszélgetni előtte mert ha egyből lerohanod ezzel akkor az nem lesz túl jó
2010. ápr. 25. 19:56
 3/8 anonim válasza:
Szerintem is rázódjatok vissza egy kis beszélgetéssel, hozd fel, hogy emlékszik-e mikor úgy bejöttetek egymásnak, és a reakciójától függően mozdulj tovább.
2010. ápr. 25. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:

jó egy hülye vagy mit ne mondjak

am mikor egyedül van menny oda hozzá beszélgess vele aztán térj ki arra az 1 hónappal azelőtti időszakra és utána mond el

2010. ápr. 25. 20:02
 5/8 A kérdező kommentje:

azt elfelejtettem ideírni hogy 17/f vagyok

kösz az eddigi válaszokat.

ez hogy másokkal lóg azt jelenti hogy régen tök jót beszélgettünk mostmár pedig én úgy érzem hogy mikor kezdeményezek egy beszélgetést akkor nem nagyon megy bele...(lehet hogy csak amiatt érzem így mert féltékeny vagyok?)

2010. ápr. 25. 22:29
 6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy azért érzed úgy, de aggódj a fellépésen múlik minden. Legyél magabiztos, mosolyogj/ne vicsorogj/és akkor okés lesz.
2010. ápr. 26. 12:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Úgy látszik hogy nem érzem rosszul azt hogy kerül...

Mert tényleg kerül.Ha én is ott vagyok a társaságban akkor velem nem beszél és ha ketten maradunk akkor inkább megnéz egy kirakatot vagy akármit csak hogy ne kelljen velem beszélnie.És mióta tudom/érzem hogy kerül azóta valamiért zavarba vagyok mikor vele kellene beszélgetnem.

De miért csinálja ezt?

2010. ápr. 28. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Hasonló volt nekem is....félévig csak msn-eztünk,és mindegyőnk másokkal lógott már...mégis,félév múlva elmondtam neki h hülye voltam h nemet mondtam és szeretnék vele összejönni.Azóta boldogok vagyunk:))))23N.
2010. ápr. 28. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!