Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam az egyik lánybarátomnak hogy többet érzek iránta?
Régebben sokat beszélgettünk és én belé estem és ő is belém de nem jöttünk össze.Most 1 hónap után én úgy gondolok vissza hogy mekkora hülye voltam hogy nemet mondtam.
Sajnos mostanában nem beszélgetünk mert most másokkal "lóg".
Ezek után bevalljam neki hogy hülye voltam akkor és én többet érzek mint barátság?
jó egy hülye vagy mit ne mondjak
am mikor egyedül van menny oda hozzá beszélgess vele aztán térj ki arra az 1 hónappal azelőtti időszakra és utána mond el
azt elfelejtettem ideírni hogy 17/f vagyok
kösz az eddigi válaszokat.
ez hogy másokkal lóg azt jelenti hogy régen tök jót beszélgettünk mostmár pedig én úgy érzem hogy mikor kezdeményezek egy beszélgetést akkor nem nagyon megy bele...(lehet hogy csak amiatt érzem így mert féltékeny vagyok?)
Úgy látszik hogy nem érzem rosszul azt hogy kerül...
Mert tényleg kerül.Ha én is ott vagyok a társaságban akkor velem nem beszél és ha ketten maradunk akkor inkább megnéz egy kirakatot vagy akármit csak hogy ne kelljen velem beszélnie.És mióta tudom/érzem hogy kerül azóta valamiért zavarba vagyok mikor vele kellene beszélgetnem.
De miért csinálja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!