Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátom nem tudja elviselni a kutyáimat a szobában.17/L
A hétvégén aludt elöször nálunk és nehezményezte, hogy a 3 kutyám is a szobámban aludt. Tudják, hogy mi a rend. Nem jönnek fel az ágyra, nem ugrálnak, csak lefekszenek a helyükra. A barátom azt mondta, hogy, ha kistestű kutyákról lenne szó nem zavarná, de 3 nagy kutya (bernáthegyi, németjuhász, bernipásztor) az más helyzet. Akkor hajlandó legközelebb eljönni, ha a kutyákat kirakom a szobámból.
Azért nem értem a kiakadást, mert tudta, hogy esténként bejönnek a szobámba és reggel meg mennek ki az udvarra. Látta már többször a szobát és mindig ott volt a kutyáknak kialakított hely. Nem fogom kirakni kutyáimat, de azt se szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mit csináljak, hogy ne duzzogjon a barátom?
Ha nem büdös, nem csinál zajt, nem kelt fel hajnal közepette akkor is max egy kutyát tűrnék meg a szobába. Nem sok férfi szeret állatkertbe lakni.
23/F
Ha makacs ember, akkor 2 választásod van. Vagy mennek a kutyák, vagy nem alszik ott többet a barátod. Ebben neked kell döntened.
Nem tudom, hogy éltek-e szexuális életet, de ha igen, akkor nem csodálkozom, hogy nem akarta őket estére benntartani. Én sem szeretném, ha szeretkezés közben 3 plusz szempár figyelne.
22F
"Vagy én vagy kibírja a kutyáimmal."
azt úgy megaszontad kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!