Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátom nem tudja elviselni a kutyáimat a szobában.17/L
A hétvégén aludt elöször nálunk és nehezményezte, hogy a 3 kutyám is a szobámban aludt. Tudják, hogy mi a rend. Nem jönnek fel az ágyra, nem ugrálnak, csak lefekszenek a helyükra. A barátom azt mondta, hogy, ha kistestű kutyákról lenne szó nem zavarná, de 3 nagy kutya (bernáthegyi, németjuhász, bernipásztor) az más helyzet. Akkor hajlandó legközelebb eljönni, ha a kutyákat kirakom a szobámból.
Azért nem értem a kiakadást, mert tudta, hogy esténként bejönnek a szobámba és reggel meg mennek ki az udvarra. Látta már többször a szobát és mindig ott volt a kutyáknak kialakított hely. Nem fogom kirakni kutyáimat, de azt se szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mit csináljak, hogy ne duzzogjon a barátom?
Köszi a válaszokat.
Mint már írtam nem fogom a kutyákat kirakni. Azóta alszanak bent amióta a szomszéd fiú éjjel megdobálta kővel a bernáthegyimet, amikor még csak ő volt meg.
A kapcsolatom is fontos, de nem akarom, hogy mindenben párom döntsön. Megmondom a barátomnak, hogy válasszon. Vagy én vagy kibírja a kutyáimmal.
Én már csak a kérdés miatt [Én vagy a kutyák?] szakítanék veled. Azért egy embert 1 szintre helyezni 3 kutyával, akiknek egyébként KINN a helyük. (Szomszéd srácot meg kell agyalni) - Probálja meg megszokni őket, ha nem megy szakítás lesz a vége. De ettől függetlenül sem való kutya lakásba.
drb
szia!
nem aludhatnának a kutyusok pl: a nappaliban?? vagy más helyen??
nem hiszem h. zavarná őket az az 1-2 nap amit akkor töltenek más szobában ha a barátod nálad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!