Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátom nem tudja elviselni a kutyáimat a szobában.17/L
A hétvégén aludt elöször nálunk és nehezményezte, hogy a 3 kutyám is a szobámban aludt. Tudják, hogy mi a rend. Nem jönnek fel az ágyra, nem ugrálnak, csak lefekszenek a helyükra. A barátom azt mondta, hogy, ha kistestű kutyákról lenne szó nem zavarná, de 3 nagy kutya (bernáthegyi, németjuhász, bernipásztor) az más helyzet. Akkor hajlandó legközelebb eljönni, ha a kutyákat kirakom a szobámból.
Azért nem értem a kiakadást, mert tudta, hogy esténként bejönnek a szobámba és reggel meg mennek ki az udvarra. Látta már többször a szobát és mindig ott volt a kutyáknak kialakított hely. Nem fogom kirakni kutyáimat, de azt se szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mit csináljak, hogy ne duzzogjon a barátom?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Nekem ez a 3 kutya rengeteget jelent. A bátyám halála után csak ők meg a szüleim maradtak nekem. Többet jelentenek nekem ez a 3 "bolhás" (ahogy vki írta), mint azok a "barátok", akik miután elvesztettem 6 éve a bátyám eltűntek. Nélkülük nem tudtam volna átvészelni azt az időszakot. Ők mindig kitarottak mellettem.
Lehet hogy a barátod este roszalkodni szeretne veled, csak ugyérzi hogy figyelik (a kutyák) és ez zavarja öt. vagy büdösnek érzi a kutyákat =|
16L
Ha normálisan, egészségesen, sok mozgással neveled a kutyát sokáig élnek.
Am igen a németjuhász és a bernipásztor 6 éves a bernáthegyi pedig 7.
Nekem macskám van, és ő mindig az ágyamba alszik, amikor volt barátom és nálunk aludt, akkor úgy aludtunk, hogy köztünk a macska. Az én exem se szerette , de nem voltam hajlandó kitenni a macskát csak azért mert ő úgy fütyül. Nem mintha nem lett volna fontos a kapcsolat, mert számomra nagyon is az volt.
Egyébként gondolj bele, a kutyáid meg vannak neked évek óta, a barátod veled van gondolom kb pár hónapja, vagy akár egy éve is ( lényeg ha a kutyusok régebb óta vanna). Nem akarlak elkeseríteni, de 17 évesen valószínűleg nem ő lesz a férjed, még ő lesz pár hónapig, esetleg pár évig, de a kutyáid valószinűleg tovább veled maradnak mint a pasid. Ezek tények. Szóval én emiatt nem raknám ki a kutyákat. Ha a barátodnak ennyire nem tetszik a szitu, ne aludjon nálatok, ennyi.
Sajnos teljesen más a gondolkodásod neked, mint a barátodnak. Ez összeférhetetlenségre utal.
Nincs igazi megoldás, a kutyákat, vagy a barátodat KI KELL RAKNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!