Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen mozaikcsaládba kerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen mozaikcsaládba kerülni új barátnőként? Elvált férfival, és két gyerekkel élni, nagyon nehéz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azoktól szeretnék őszinte véleményt kérni, akik voltak ilyen helyzetben, vagy az ismerősei körében volt ilyen.

Milyen egy pár éve elvált 40 körüli férfival együtt élni a válása után, gyerekekkel? Tényleg elsöprő szerelem kell hozzá? A gyerekes ismerősök intenek ettől, mondván, hogy fiatal vagyok, inkább egyedülálló férfival kezdjek, mert higgyem el, hogy fejben könnyűnek tűnik, de hatalmas felelősség a saját is, és inkább azokra koncentráljak majd..

Az a helyzet, hogy a párom külföldön él, távkapcsolatban élünk több, mint egy éve, a gyerekivel még nem találkoztam. Kettő van neki, 8 és 11 évesek. Én 28 nő, ő 38, szeretnék majd családot, házasságot, az ex nem zavarna be, rendezték a dolgot, bár csúnya válás volt a nő részéről.

A kapcsolatunk jó, de nem teljesen vitamentes, nehéz a távolság miatt. Még nem mondta, hogy menjek ki hozzá, de megmondom őszintén, hogy elbizonytalanodtam emiatt is, hogy ennyi idő után sem mondja, a másik, hogy nekem kéne érte mindent feláldoznom,és új életet kezdeni, ha ez bekövetkezne. Néha azt gondolom, hogy kijönnék biztos a gyerekekkel, aztán pedig azt, hogy túl sok a kompromisszum részemről, ő meg csak "befogadna", nem neki kell egy komplett környezetváltozáson átmennie pluszban. Gyereket, házasságot sem akar konkrétan, csak ha a lány nagyon szeretné, és minden jó. Félek újra egyedül is maradni, de közben őt is szeretem. Néha azt érzem, hogy hosszabb távon az lenne jobb, ha vége lenne, és találnék itthon valakit, máskor az ellenkezőjét. Csonka családból jövök, így számomra nagyon fontos a kiemelt figyelem, szerelem, egyszerűen szükségem van rá.

2018. aug. 22. 10:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
"házasságot csak akkor, ha minden nagyon jó, de lát bennem lehetőséget," - hat valamivel valoban be kell etetnie a masikat, na. Azt megse mondhatja, hogy neki epp hawaii az elet, van kibe uriteni, nincs lab alatt a no.
2018. aug. 22. 12:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi is mozaikcsalád vagyunk, mindkét részről van gyerek. Hihetetlen, mennyi mindenről le kell mondanunk, de mi már 40-es pár vagyunk, mi fiatalon szórakoztunk, ismerkedtünk. Már nem vágyunk rá.

A helyedben hanyagolnám, és keresnék egy gyermektelen embert. A mozaikcsalad igazán azoknak jön be, ahol mindkét részről van gyerek, és még így sem egyszerű.

2018. aug. 22. 12:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! Várom még azokat, akiknek ebben van/volt része.

Hm..van abban valami, hogy kényelmes ez így neki, amire vágyhat egy ember, az már megadatott neki, csak egy társ hiányzik. Azt nem gondolom, hogy egy ideig nem gondolta komolyan az összeköltözés lehetőségét, mert tényleg úgy érzem, hogy őszintén szeretett, én vagyok a lehosszabb kapcsolata a válás óta, senki nem fogta meg tartósan.

Másik kérdés, hogy ez a gyakorlatban mennyire lenne igaz, mert ezmind szép és jó, illetve eléggé a mának él ő.

Nagyon sok szeretetet kaptam tőle,ölelgetett állandóan, törődött velem, ez a legrosszabb, hogy megint nem lehetek felhőtlenül boldog, mert ez a háttér. Talán azért is visel meg ennyire az egész, mert a gyerekkorom nem volt felhőtlen, és sok mindennel kellett megküzdenem. Benne az óvó, gondoskodó férfit is látom..biztos ez apakomplexus is valamilyen szinten, de ezzel meg nem tudok mit kezdeni, kell ,hogy biztonságban érezzem magam.

2018. aug. 22. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát nem akkarom elvenni a kedved mi a párommal szintén külföldön élünk.. De az összes munkatársa házas és magyarba van a családjuk... Itt kint meg mindenféle növel vannak ugy hogy az asszonyka otthon neveli a gyerekeket ök meg itt kint dolgoznak... Szerinted mennyien tudják mit csinál a férjük itt kint?

A másik szerintem ha ö komolyan gondolná veled már rég bemutatott volna a gyerekeinek és állandòan a költözéssel nyùzna... Ö nem gondoja szerintem komolyan ezt az egészet.. A helyedbe szakitanék vele és keresnék olyat aki szeret nem csak kihasznál

2018. aug. 22. 14:54
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
szia. nalunk forditva van a helyzet (nekem van egy 3 eves kisfiam es elvaltam 2 eve es van egy csodalatos kapcsolatom egy ferfivel akinek nincs gyermeke es nem is volt hazas). a kapcsolat 1 eve es lassan 3 honapja tart, mindent tokeletesnek talalunk mindenketten, a gyermek nem gond ha minden mas mukodik. igaz nekem va munkahelyen eltartom magam es a gyermekemem sajat lakasom es autom es elvileg fiatal vagyok meg (27). a parom 31. 1 ev es 2 honapon belul nem volt egy osszeszolasunk sem es nagyon szepen es konfkliktus mentese oldottunk meg mindent.
2018. aug. 22. 14:56
 16/18 Csurmi ***** válasza:
Egy álomvilágban élsz. A pasi valószínűleg rajtad kívül még 2-3 hasonló távkapcsolatot tart fenn ha egyáltalán elvált. Azért nem mutat be a gyerekeinek. Nem a gyerekek miatt hanem a helyzet miatt kellene menekülnöd. Ne is figyelj oda a válaszadókra, te az a típus vagy aki házhoz megy a lóf-ért.
2018. aug. 23. 07:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Az életkorotokat figyelembe véve sem illetek össze, de azok alapján, amiket írtál róla, még kevésbé. 28 évesen tényleg nincsenek jobb elképzeléseid az életről, minthogy két gyerek mostohája legyél (akiket még nem is láttál), egy idősebb férfi mellett, aki olyan 99%, hogy sose venne feleségül és 40-hez közel már gyereket se igen vállalna be veled?

Gondolkozz már egy kicsit. Neki ez nagyon kényelmes, hogy össze se kell költöznie veled. Amikor gondol egyet, ott a fiatal punci, tud téged használni. Miért kéne neki ennél több? Nyilván már van egy jó kis rutinokkal teli élete, nem körülötted forognak a gondolatai.

A másik meg az, hogy ha a gyerekei vele élnek, te csak úgy lazán képes lennél beköltözni hozzájuk? Ha igen, nagyon felelőtlen vagy.

Az a legnagyobb bajod, hogy félsz az egyedülléttől. De ha belegondolsz, mikor lesz rosszabb a helyzeted? Most, amikor még keresheted a hozzád illő párt, vagy amikor kútba dobsz miatta mindent, felépített életet, karriert, azt, hogy feleség és anya lehessél?

Ne adj fel érte semmit. Az a "sok szeretet", amit nyújt neked, valójában semmi, csak a rossz családi háttered miatt tűnik annak. Azt a sok időt és energiát, amit elpazarolsz erre a felelőtlen, határozatlan férfira, sokkal hasznosabb dologra is fordíthatnád. Jól írják, álomvilágban élsz.

2018. aug. 23. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:

3 éve alkotunk part, ebből fel éve jegyben. Jövőre lesz az esküvő. Páromnak előző házasságából van 2 gyereke. Nekem is 1 es mar van egy kozos is, aki 2 eves.

2 het ismeretség után mutatott be a gyerekeinek, elfogadtak. Mindenki mindenkit. Azóta is minden ok.1 hónap után költöztünk össze. Ez nem tudom számit e.

2018. aug. 29. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!