Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megcsalt, otthagyott, megalázott de szeretem. Haragszom, de ha visszajönne fogadjam?2018. aug. 20. 13:20
21/22 anonim válasza:
Előző vagyok, a fáradtság miatt hiányosan fogalmaztam.
Szóval ne legyél "pótlék" a volt párod számára, hogy ha az ő mostani kapcsolata nem jön össze.
22/22 anonim válasza:
De ha valami nem kerek náluk, az az ő dolguk. Az milyen már, hogy csak azért megy vissza hozzád, mert az új nőci mégsem jött be. Ez olyan megalázó. Meg valahol semmi értelme nem lenne, mert nem valódi érzelmeken alapulna, hanem csak hogy "ne legyek egyedül" indíttatásból. Szóval tényleg ne akarj pótlék lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!