Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, mit tegyek?
A természetednél fogva vissza fogod őt fogadni ha majd körebeenyeleg téged.
Így szeretem úgy szeretem, ennyire annyira mindennél jobban, ő az életem...De! Te neki nem.
#6 Az utolsó mondatoddal teljesen egyet értek. Ezért félek annyira. És a természetem miatt...
De hajlok az elutasítás felé. Egyre jobban a véleményeitek alapján.
Újra megteszi veled.
Tapasztalatból mondom :(
Ha van egy közös gyereketek, akkor valamilyen szinten muszáj a kapcsolatot tartanotok. De csak a vele kapcsolatos témában kell együttműködnöd vele. Erre törekedj, a kapcsolatotok többi részét próbáld magadban lezárni, és túllépni rajta.
Csak sajnos ahogy az írásodból lejön, tipikus lábtörlő személyiségű vagy, 0 önbecsüléssel. Ilyen szemét volt, meg úgy megbántott, de az első adandó alkalommal már fogadnád is vissza.
Nem megbántani akarlak a véleményemmel, de amíg ilyen vahy, nem dolgozol magadon, erősíted meg a személyiséged, addig sajnos nem fog sok jó rád várni a kapcsolatok terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!