Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, mit tegyek?
Mi ez a baromság, hogy senki se tökéletes, mással se lesz jobb?
Azért messze nem mindenki hűtlen féreg. Aki meg az volt, az is marad.
Komolyan, miután kiírtad ezt a kérdést, az elküldés előtt nem látod, hogy mit írtál ki?
Persze, természetesen fogadd vissza. Remélhetőleg megcsal még párszor, meg megaláz, amiből tanulsz majd és majd idővel nem kell másra hagyatkoznod az ilyen kérdésekben.
De most miben vagy tanácstalan? Egyenlőre szó nincs róla (lehet nem is lesz), hogy vissza akarna menni hozzád. Beleszeretett másba, elhagyott. Azért ne áltasd magad, mert esetleg kedves veled. Miért, talan bunkónak kéne lennie?
Teljesen felesleges olyan miatt hezitálnod most, ami egyáltalán nincs napirenden. Csak a saját helyzeted nehezíted vele.
Ha esetleg eljön ez a dolog, majd akkor eldöntöd.
Most egyenlőre próbáld ezt feldolgozni, és túllépni rajta.
14-es vagyok.
Nézd, ezek amiket leírtál rám is igazak (persze van rossz tulajdonságom is). Én nem hiszem, hogy képes lenném ezt megtenni, de semmi nem lehetetlen. Persze ha szeretem a páromat, akkor nem igazán fognak meg, meg érdekelnek más nők.
Ettől függetlenül úgy érzem, hogy nem igazán érdemelném meg, hogy visszafogadjanak. Bár ha jól gondolom nálatok ilyenről nincs szó, hisz egyelőre úgy néz ki, hogy boldog mással a párod. Magyarul ha ezek után visszatérne, az valószínűleg egy csalódás miatt lenne (mégsem olyan amibe átlépett tőled).
Úgyhogy kitartást, mert lesz még jobb is.
(Az emberi tulajdonságoktól eltekintve mégis képes az ember ilyenre, amit veled csinált. Ettől függetlenül ezek a dolgok másban is megvannak, csak mellette lehet, hogy szeretik és tisztelik is a másikat).
#14-es
Köszönöm a válaszod. Én is erre hajlok, nagyon megalázó helyzetbe hozott.
Nem érdemelné meg! Most már tudom.
Egyébként vannak furcsa dolgok, azért gondolom, hogy valami nem kerek náluk.
De ez úgy gondolom most már, hogy nem az én problémám...
14-es vagyok.
Ugyan nincs mit.
Persze, ez nem a te dolgod, meg ha legyél "pótlék", hogy ha a másik nő nem jön be..
Nem leszek pótlék.
Sokat segítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!