Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a párom! Hogy tudnám elérni hogy ő keressen?
Lassan ovatosan virulj ki,fogyj le ha kell, sportolj, senkinek ne panaszkodj,kozossegi oldalra neha vidam foto mas emberekkel. Ne keresd.
Ha keres, legy kedves de sose hivd vissza, ne erdeklodj felole. Garantaltan visszajon. Na akkor kell jot rohogni rajta es sosem osszejonni vele ujra:))
>Szeretem nagyon és tudja hogy szeretném a kapcsolatunkat helyre tenni.
Akkor tegyél érte TE, ne tőle várd, hogy keressen.
Neked kell felkeresned, és megemlìten, hogy próbáljátok meg újra.
Mert különben úgy jársz mint én.
Szakítottam a barátnőmmel, és gondoltam, majd visszakönyörgi magát.
Ehelyett összejött egy másik palival, aki a férje lett, és a gyermekei anyja.
Mai napig bánom, hogy nem hívtam vissza akkor időben, hogy elnézést kérjek, mert hirtelen felindultságból szakítottam vele.
Életem szerelme volt, ez kb. 20 éve történt.
Nagyon jó lenne tudni, hogy miért szakított.
Ha rajtad kívül álló okból, úgymond a körülmények áldozata lett, akkor annál jobbat nem tehetsz, minthogy még most is támogatod.
Ha viszont köztetek nem ment a dolog, akkor bocs, de nem véletlenül döntött így. Ha pedig akarsz tőle valamit, akkor egyenes emberként felkeresed. Ha folyamatosan posztolod magad a közösségi médiára, akkor kb. az egész ismeretségi köröd pontosan tudni fogja, hogy miért vergődsz.
"Ehelyett összejött egy másik palival, aki a férje lett, és a gyermekei anyja." WOW:))))
igaza van itt mindenkinek!
- Ne taktikázz
- ha szeretné ő is, hogy hozzátok helyre és főképp a te hibádból hagyott el akkor TE keresd.
- jó lenne tisztázni , hogy mi volt az oka.
- és a legfontosabb, hogy van e egyáltalán értelme ebbe energiát fektetned, fektetnetek. Ezért minél hamarabb gondold végig, és beszélj vele.
Átverted szegényt, persze, hogy dobott.
Nézd, most neked kell tamogatnod ot,éreztetni vele, hogy szamithatsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!