Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy jobban figyeljen rám?
Olyan problémám van, hogy a párom túl sokszor felejti el, amit mondok vagy egyátalán nem is figyel rám. Megbeszéltem vele, azt mondta, hogy érdekli amiket mondok, de nem tud vele mit csinálni, hogy elfelejti. Elkezdett vas tablettát szedni és olvasni, hátha jótékony hatással van az emlékezetére. Látom és értékelem, hogy mennyire próbálkozik, de emellett teljesen kivagyok, hogy elmondok egy lényeges dolgot és fél óra múlva még arra sem emlékszik, hogy egyátalán beszéltünk olyanról... Mit tudnék csinálni, hogy ne viseljen meg ennyire?
(Egyébként nem buta, egyetemre jár, ahol jól teljesít. Azt sem értem, hogy képes megjegyezni 2-300 oldalnyi anyagot, de amit mondok az kimegy a fejéből. )
Velem is előfordul, hogy elfelejtek nagyon fontos dolgokat, mert kell a hely az agyamba a tanulás végett és sajnos tényleg nagyon sokszor előfordul, hogy "túltelítődik" az agyam és elkezdi "kiszórni" az információkat magából.
Persze ha ez akkor is fenn áll amikor nem tanul folyamatosan akkor az már baj.
Csapongó, én is ilyen vagyok.
Bármit megjegyzek, főleg, ha írott, vagy rajzolt dolog, de amit mondanak, azt konstatálom, aztán félóra múlva már nem is emlékszem rá.
Nem jó dolog, de a barátom ismer, tudja, hogy figyelek rá, csak épp aztán kimegy a fejemből, ezért a fontos dolgokat leírja cetlire, vagy rajzot ad nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!