Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megcsal, hogy derítsem ki?
3 éves kapcsolat, de úgy érzem a pasim megcsal. Érdekel a véleményetek.
Az előző kapcsolata azért ért véget mert megcsalták, és ő elítéli, azt mondja inkább szakítana mintsem megcsaljon.
A következők az árulkodó jelek:
-A telefonját mindig lefordítva teszi le, le van kódolva, és ha valamit mutat, pl. egy videót, mindig kinyomja a mobilnetet addig.
-Akárhova megy, facebookozik. Ha pisilni, ha a kertbe összeseperni a leveleket, titokban felnéz a netre, és ha számon kérem azt mondja én is ezt teszem. Múltkor kiment, vártam, hogy mikor jön be, kimentem hozzá és láttam, hogy az asztalnál ült és nyomkodta a telót.
-A tesójával mennek programokra, de múltkor kiderült, hogy nem is a tesójával volt(azóta se tudom, mit csinált).
-A facebookján nincs kint semmi közös velem, illetve semmilyen adatot nem lehet róla látni(se ismerősök, se képek, pedig régen láttam mindent).
-Sokszor tűnik el telefonálni, van, hogy napi 5x is a tesójával, ilyenkor bevonul a ház különböző sarkaiba.
Hiába kérem számon, kiröhög meg ideges lesz, hogy ha megcsalna nem lenne velem és szakítana. Ezen kívül napi 100x elmondja, hogy imád, 3 óránként hív(nem viccelek), meglep, kedveskedik, bókol, udvarol, elvisz nyaralni egy hétre, illetve nem találkozik a barátaival, hanem inkább velem van, szóval nem értem, mi lehet.
Viszont úgy érzem megcsal...
Miutan hazugsagon kaptam a parom,amit letagadott, hazajott egy nagy doboz csokival es egy macival. Az ajandekot azert kaptam mert furdalta a lelkiismeret,maskulonbem soha nem vett semmit "csak ugy", persze utanna kiderult, hogy hiaba tagadta le azt hogy titokban mas novel beszelget orak hosszat minden este.
Valoszinu o is csak azert kedves mert furdalja a lelkiismeret, azok alapjan amit le irtal aztis valoszinunek tartom hogy az illeto nem is a tesoja, csak ugy van beirva a telefonba.
Jarj a vegere, es hivd fel azt a szamot, eleg ha egy hang beleszol aki nem is a tesoja
Az is arra utal hogy hazudik ha esetleg szokatlan tole ez a kedveskedes.
Elozo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!