Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy megcsal a párom?
Eléggé furcsa más cuccában turkálni, nem is ajánlom, de ez esetben talán tényleg megtenném. Szerencsére az én párom abszolút megbízható, így ilyenek miatt nem kell aggódnom. De tényleg furcsa, hogy a rendszeres szex után vajon miért nem kívánja már. Mert rájött, hogy ha nem csináljátok, akkor sem robbannak szét a golyói, vaaaagy mert más intézi el, és nem te.
Nagyon sajnállak most, nem lennék a helyzetedben, de én is gyanakodnék.
Az a kérdésem, hogy régen is magával cipelte a telefonját, vagy csak a fura korszaka óta? Ha csak mostanában, akkor egyre szembetűnőbb a dolog: valamit titkol.
Szerintem elég rég lehettek együtt, ahhoz, hogy ismerd. Kérd számon rajta. Nem baj ha hazudik, a reakcióiból úgyis le tudod szűrni nagyjából, hogy hazudik-e vagy nem.
Ha látod rajta, hogy hazudik, mondd neki, hogy szakítasz vele. Ha fontos vagy neki, nem fogja hagyni, ha nem, akkor még elég fiatal vagy ahhoz, hogy találj magadnak valaki jobbat.
Ha velünk lenne ilyen, akkor én vagyok olyan szoros kapcsolatba a párommal, hogy megkérném, mutassa meg a telefonját, mert úgy érzem nincs valami rendben. Ha nem adja ide, akkor már tudom, hogy van valami...
Remélem tudtam segíteni.
Istenem,ennyi debil "nőt"..
Ne haragudj,de nem csodálkozom,hogy a barátod már nem annyira szerelmes.. nagyon kiallhatatlan ember az ilyen paranoias. A jó Isten ovjon engem az ilyentől.
Az okostelok világában miert akkora szó,ha beviszi magával a wcbe?
Hát mindenkepp te vagy a hülye, hogy ilyen emberrrel jegyezteted el magad. Mi az, hogy másodjára csalna meg és te megbocsatanal?
Majd aztan 40 évesen 2 gyerekkel rájön,hogy neki nem vagy elég azt elhagy a 3,14csaba.
Ha neked ő életed társa,akkor sajnallak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!