Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatról milyen tapasztalatok vannak, megoldható?
Lassan másfél éve vagyunk együtt párommal. Eddig egy helyen tanultunk így év közbe nem volt gond a távolsággal, nyáron megoldottuk, persze ritkábban találkoztunk.
Szeptembertől én Pestre megyek tanulni, ő marad a balatonnál. Félek hogy a távolság miatt ritkán tudunk találkozni és mivel eddig kb 2 naponta találkoztunk most ez nem lesz elég hogy hetente 2 hetente látjuk csak egymást.
Nagyon szeretjük egymást és egyikőnk se szeretné hogy a kapcsolatunk véget érjen, még rá gondolni is rossz.
Ti hogy oldottátok meg a hasonló helyzeteket? Igazából két év ami fix hogy Pesten leszek. Sokat hallani hogy a távkapcsolat nem működik stb. stb. Bár mi valójában nyáron is távkapcsolatban vagyunk hiszen nem ugyanott lakunk. :)
Előre is köszi a saját véleményt tapasztalatot.
22/l
Páromat neten ismertem meg. A távolság 200 km volt. 4 és fél évig volt ez. Hetente a két város között félúton találkoztunk egy nap, mikor pedig mind a kettőnknek jó volt, egymásnál. Ő már dolgozott, én még tanultam.
Sokat beszélgettünk skype-on.
Tavaly decemberben ő költözött a városomba.
5 és fél éve együtt vagyunk.
Minden csak tőletek függ, máson nem. Akarjátok-e egymást, vagy nem. Kitartotok egymás mellett vagy nem.
2 hetente találkoztok mikor nincs 2 óra az út?
Ez szánalmas.
Mi 1000 km!-ről találkoztunk ilyen sűrűn. Ez így nektek nem is fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!