Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatról tapasztalatok?
150 km távolság, hétvégente azért látjuk általában egymást, ha nem akkor 2 hetente, ritkán eltelik több idő is
lassan másfél éve tart
skype-on naponta beszélünk
500 km van köztünk, korábban hétköznap végig együtt voltunk, most a munkahely miatt alakult így. 2 éve vagyunk együtt, 2 hetente találkozunk, az útiköltségben besegítünk egymásnak, kamerán minden nap beszélünk.
Minden teljesen oké, csak persze ott van az a fene hiány. :(
Ha végzek a sulival, összeköltözünk, szóval ez egy átmeneti állapot.
Nagyon ragaszkodunk egymáshoz, és hiába hogy messze vagyunk, evidens, hogy megvárjuk egymást, és minden este örömmel beszélünk, amikor meg végre találkozunk, hát...:)
Minden csak elhatározás kérdése. Én soha nem éreztem szörnyűnek ezt a dolgot, inkább örülök, hogy találtam egy ilyen fiút, aki ennyire ragaszkodik hozzám.
22/l
NE
350 km volt közöttünk, 4 évig voltunk együtt. Most megunta, és itthagyott olyanért, aki mindennap ott lehet vele
1000 km
2 havonta találkozunk 1-2 hétre
10 hónapig tart
3 hét múlva költözök ki hozzá :)
ő 31, én 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!