Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatról tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Él vagy élt valaki távkapcsolatban?Mekkora a távolság,milyen gyakran találkoztok stb.Kort is írjatok,köszönöm
2012. márc. 30. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

150 km távolság, hétvégente azért látjuk általában egymást, ha nem akkor 2 hetente, ritkán eltelik több idő is

lassan másfél éve tart

skype-on naponta beszélünk

2012. márc. 30. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Szintén 150 kilóméter. Általában hétvégente találkozunk, ha közbejön valami, akkor nem. 2 éve vagyunk együtt, még 1 évet kell kibírnunk. 18 és 21 évesek vagyunk.
2012. márc. 30. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja, és a tapasztalatom róla, hogy kínszenvedés, de érte megéri. Viszont soha többé nem kezdenék bele egy másik fiúval távkapcsolatba. Nagyon nehéz.
2012. márc. 30. 15:39
 4/11 anonim ***** válasza:

500 km van köztünk, korábban hétköznap végig együtt voltunk, most a munkahely miatt alakult így. 2 éve vagyunk együtt, 2 hetente találkozunk, az útiköltségben besegítünk egymásnak, kamerán minden nap beszélünk.

Minden teljesen oké, csak persze ott van az a fene hiány. :(

Ha végzek a sulival, összeköltözünk, szóval ez egy átmeneti állapot.

Nagyon ragaszkodunk egymáshoz, és hiába hogy messze vagyunk, evidens, hogy megvárjuk egymást, és minden este örömmel beszélünk, amikor meg végre találkozunk, hát...:)

Minden csak elhatározás kérdése. Én soha nem éreztem szörnyűnek ezt a dolgot, inkább örülök, hogy találtam egy ilyen fiút, aki ennyire ragaszkodik hozzám.

22/l

2012. márc. 30. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Kihagytam, hogy a páromnak mindkét testvére ugyanebben a cipőben járt, azóta családanyák.
2012. márc. 30. 16:10
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat,sok sikert továbbra is mindenkinek^^
2012. márc. 30. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi több mint egy éve vagyunk együtt. Távkapcsolat a párom munkájából adódóan. Köztünk kb 1000-2000km távolság szokott lenni.3 hetente szoktunk találkozni egy hétre.23/L
2012. márc. 30. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:

NE

350 km volt közöttünk, 4 évig voltunk együtt. Most megunta, és itthagyott olyanért, aki mindennap ott lehet vele

2012. márc. 31. 00:08
 9/11 anonim válasza:
Köztünk 170km van. Hétvégente találkozunk . Több mint 1éve vagyunk együtt. Hát az elején még nem volt nagyon gond, de most már egyre nehezebb elviselni a távolságot. Sajnos nekem egyre többször jut eszembe hogy véget kellene vetni a kapcsolatnak. Csak túlságosan ragaszkodom hozzá.
2012. ápr. 3. 09:16
 10/11 anonim válasza:

1000 km

2 havonta találkozunk 1-2 hétre

10 hónapig tart

3 hét múlva költözök ki hozzá :)

ő 31, én 19

2012. jún. 4. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!