Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, ez megbocsájthato? (Lennt. Folyt. )
A megcsalás megbocsátható- de nem mindegy, hogyan csalt meg. Pl. anno az én párom egy fiúval csalt meg, és a szakításunk UTÁN mondta el, amikor már veszett ügy voltam neki. Amúgy az az eset hónapokkal ezelőtt történt. Néha nagyon is igaz az a mondás, hogy amiről nem tudsz, az nem fáj... Utólag azt mondom, mi a fenének mondta el?!
Szóval neked kell eldöntened, hogy megbocsátod-e neki ezt a félrelépést, a saját mércédhez képest ez az eset belefér-e? Az is lehet, hogy nem is volt annyira tökéletes a kapcsolat, csak belevetítettél... ez mindenkivel előfordul.
Nem!
Én soha nem bocsájtanám meg a barátnőmnek ha megcsalna!
15F
"Szerintem attól függ hogy kivel csalt meg, hol, miért és hogyan!"
Nem mindegy? A lényeg ugyan az.
F/29
a végén már sokat veszekedtük eljárt bulizni h levezesse a "feszültséget" és hát ott történt meg.
Tudom hogy én is hibás vagyok benne, mert nem kellett volna annyit veszekedni.Ő is sokat változott és én is. De nagyon tanácstalan vagyok :(
09:11-es vagyok!
Szerintem adhatsz még egy esélyt a kapcsolatotoknak, lehet hogy jót tett mindkettőtöknek az a kis szünet. Általában mindkét fél hibás abban hogyha az egyik megcsalja a másikat, ritka az hogyha nem, és az az ami nem megbocsájtható szerintem. Remélem érted mire gondolok. Szóval szerintem megpróbálhatod vele még egyszer, fő hogy legyetek egymással mindig őszinték és beszéljétek meg a problémákat, és az elején szögezzétek le hogy ha valami gond van akkor azt megbeszélitek és szóltok egymásnak ha úgy érzitek! Én sok sikert kívánok.
///Aki meg lepontozott az bekaphatja, a véleményemet írtam le és semmi rosszat vagy csúnyát nem írtam úgyhogy elmehetsz a p*csába//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!