Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt. Megbocsájtható?
én csak a saját példámat tudom elmesélni, talán segítségedre lesz: velem is megtörtént és ott a barátom nem volt épp tétlen, kb fél évesek voltunk mikor megtörtént, az évforduló környékén tudtam meg... ccc képzelheted milyen boldog voltam. minden összeomlott egy pillanat alatt, de nem tudtam elhagyni pedig az lett volna a logikus lépés. együtt maradtunk, sosem bocsátottam meg, csak valahogy túl léptem rajta, és hónapokkal később tudtunk csak erről viszonylag nyugodtan beszélgetni. a bizalmat is szépen lassan újra kiérdemelte. most már két évesek vagyunk, és nagyon nagy a boldogság, örülök, hogy nem hagytam el. De ettől ez még egy örök tüske bennem.
21
Köszi a választ.
De én nem érzem azt h valami baj lenne a kapcsolatunkkal...eddig nem adott semmi olyan jelet h esetleg hiányozna neki valami a kapcs.ból.Nem lógok a nyakán 3-4 naponta talizunk szal van szabadsága..és mondta is h soha senkit nem szeretett még úgy mint engem és még soha nem érzett ilyet.És én úgy érzem h ha valaki nem akar megtenni valamit akkor nem teszi meg független a piától.
Várok még válaszokat !! :D:D
"Barátom nem csinált semmit.."
EZ IGEN! Ez a srác SZERET!! Ezt mindenképp bocsásd meg neki,hidd el 10ből 9 már nekiesett volna a csajnak.Nem semmi,hogy a Te barátod nem esett neki=) Mindenképp bocsásd meg! =)
Nagyon köszi a válaszokat!
amugy ezt a "nem csinált semmit" ezt arra értem h nem tett ellene semmit,hanem hagyta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!