Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes arra várni, aki három év után sem akar összeköltözni?
A szüleinél lakik családi házban és az az indoka, hogy "gyűjt", minek adjon ki albérletre? Viszont én albérletben lakom lakótársakkal, vidéki lévén nincs is más választásom, most viszont felmondják az albérletünket és elég kicsi az esélye, hogy találok jó áron valamit. Persze ismét felmerült az összeköltözés lehetősége, de ő nem akar továbbra sem albérletbe menni, én meg nem szeretnék a szüleihez költözni. Nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni.
De 28 évesek vagyunk, nem tudom mire várjunk még.
és aki nem tud anyósék nyakán lakni évekig?
meg mobilház? mint a cigányok :D
Gyűjt a nagy büdös lószart!
Mi albérletben is félre tudunk tenni 50-100 ezret. Attól függ persze milyen a hónapunk, mennyi a kiadás...
A férjem ugyan így volt, jaj ő idegennek nem ad pénzt (a kényelem)! Oké. Szeretetből meg hülye voltam és beköltöztem hozzájuk az anyjaékhoz, 2. évben jó összevesztem ott velük, minden nap ideges voltam, kerestem albit. Mondom engem nem érdekel mentem. Jött velem, azóta azt mondja nem menne vissza.
Ha vissza mennék az időben nem hagytam volna magam, nagyon rossz volt úgy együtt lakni egy csomó emberhez alkalmazkodni! Első körben mondanám vagy albi vagy isten veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!