Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes arra várni, aki három év után sem akar összeköltözni?
A szüleinél lakik családi házban és az az indoka, hogy "gyűjt", minek adjon ki albérletre? Viszont én albérletben lakom lakótársakkal, vidéki lévén nincs is más választásom, most viszont felmondják az albérletünket és elég kicsi az esélye, hogy találok jó áron valamit. Persze ismét felmerült az összeköltözés lehetősége, de ő nem akar továbbra sem albérletbe menni, én meg nem szeretnék a szüleihez költözni. Nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni.
De 28 évesek vagyunk, nem tudom mire várjunk még.
A szakitás mindig benne van a pakliban. De akkor is jobb teszem azt 10 év utan szetválni, minthogy egyből fejest ugorjanak egy közös hitelbe, és pár honap után rájöjjenek, hogy nem tudnak együtt élni.
Lakva ismerszik meg igazán az ember, és ez nem csak közhely.
Mennyit tett félre eddig? Azért ha 3 éve már a mamahotelben spórol, akkor egy panel lakás önerő össze kellett, hogy jöjjön (amire már vehet/vehettek fel hitelt).
Mondjuk nem a fővárosban, de más városban.
"17# k. nagy ötlet a mai világba 20 évre felvenni hitelt valakivel, akivel egy napot nem éltél együtt..."
Inkább fizetek hitelt, mint hogy kidobjam a pénzt albérletre, mert nincs meg az emberekben az olyan alapvető készség, hogy kiismerjék a másikat 3 év alatt. Képzeld, mi a barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt, 3 év után költöztünk össze közös lakásba. Én spóroltam, én tettem le az önerőt. Tudtam, hogy semmi probléma nem lehet az összeköltözésből, mert ismerjük egymást, eddig is minden nap együtt aludtunk, hol nála, hol nálam. A lakva ismerszik meg az ember marhaságot csak azok hajtogatják, akik elvannak egymás mellett és képtelenek arra, hogy megismerjék a másikat.
És képzeld, igen, inkább veszek fel hitelt, mint hogy fizessek albérletet, amiben még egy szöget sem verhetek bele a falba, és valószínű, hogy soha a büdös életben nem tudnám összespórolni saját lakásra pénzt (átlag fizetés mellett), mindent elvinne az albérlet. Ha albérletbe összeköltözünk és jól alakul minden, az sem garancia arra, hogy az a jövőben is úgy fog maradni. Nem véletlenül van ennyi válás. Így teljesen feleslegesnek tartom az albérletet, csak kidobott pénz. De ha neked vannak felesleges százezreid, hogy csak úgy dobáld a pénznyelő albérletbe, akkor csináld csak, gratulálok.
"19# gratulálok...Nagy ötlet volt.... Remélem legalább 20 évig fizetitek még a hitelt, aztán ha kiderül hogy a párod egy idióta , hát ez van..."
Azért eléggé süt rólad az irigység. Gondolom egy albérletben nyomorgós emberke vagy. Bár ha ez így is van, úgy sem fogod bevallani, mert ez a gyakori, itt mindenki gazdag ügyvezetőnek adja ki magát :D
Nem értem...
Itt mindenki építkezni akar magának 30 millából? Meg lehet oldani a saját lakhelyet ilyen 3-4 millábból is + a telek, ezt pár év alatt össze lehet spórolni még átlag fizuval is, HA az embet nem cseszi el a pénzét albira.
Ezt a lakva ismerszik meg dolgot se teljesen értem... Minket semmi meglepetés nem ért összeköltözéskor, se azóta, ahogy az egyik előző is írta, megismertük egymást addig... Vagy mi lehet annyira sokkoló, hogy nem derülhet ki külön lakva, együtt lakva meg szakító ok? :D
Itt mindenki építkezni akar magának 30 millából? Meg lehet oldani a saját lakhelyet ilyen 3-4 millábból is + a telek, ezt pár év alatt össze lehet spórolni még átlag fizuval is, HA az embet nem cseszi el a pénzét albira.
Igen? Azt hogy? Mert akkor én is így csinálom.
Már írtam, ha elolvastad volna a válaszokat, esetleg látnád is :D
Segítek, #11-es válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!