Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes arra várni, aki három év után sem akar összeköltözni?
A szüleinél lakik családi házban és az az indoka, hogy "gyűjt", minek adjon ki albérletre? Viszont én albérletben lakom lakótársakkal, vidéki lévén nincs is más választásom, most viszont felmondják az albérletünket és elég kicsi az esélye, hogy találok jó áron valamit. Persze ismét felmerült az összeköltözés lehetősége, de ő nem akar továbbra sem albérletbe menni, én meg nem szeretnék a szüleihez költözni. Nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni.
De 28 évesek vagyunk, nem tudom mire várjunk még.
Majdnem írtam, hogy "nem", de a kérdést elolvasva igazából meg tudom őt érteni.
Ki a bánat akarná már kiszórni a pénzt albérletre? Ennyi erővel gyújthatnál egy tüzet, és oda is lapátolhatnád a pénzed.
Egy évet laktam albiban, soha többé nem tudna rávenni senki erre. Inkább fizetném a hiteltörlesztőt olyanért, ami az ENYÉM.
Neki mennyi összegyűjtött pénze van már? És neked?
Mi 2 évet kibekkeltünk anyósoméknál (szerencsére volt teljesen külön lakrész, így átmenetileg élhető volt), aztán vettünk egy mobilházat egy kocsi áráért, innen meg lehet tovább gyűjtögetni "rendes" házra, de az is lehet, hogy csak egy nagyobb mobilt fogunk venni.
Nem kötelező egyből 200 nm-es új építésű palotába költözni :D
Ha valoban lakasra gyujt, akkor minek dobja ki a penzt alberletre?
Mert ugy neked olcsobban kijonne?
Az egeszbol az jon le, hogy azert akarsz osszekoltozni, mert nem talalsz olcso albit, mi meg raharapjunk az "az anyuci kicsi Fia" temara.
Ha en is alberletre szortam volna el a penzt, most nem lenne sajat, hitelmentes lakasom.
tényleg gyűjt? mennyi ideig akar még?
ő mikor akar összeköltözni?
"azért közös hitelt felvenni olyannal akivel sose laktál együtt elég necces..."
Igen, necces, de annak sincs értelme, hogy csak azért menjenek albérletbe, hogy kipróbálják, tudnak-e együtt lakni, ugyanis az is előfordulhat, hogy később, 10 év múlva szakítanak, mert akkor történik vmi. Hány meg hány olyan párt látok, akik 2-3 évet éltek albérletben, és arra hivatkozva, hogy minden tökéletes, vesznek fel közösen hitelt, majd később elválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!