Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar tovább maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar tovább maradni nálam a párom?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban vagyunk,sajnos nagyon ritkán látjuk egymást,kb 2 hónaponta pár napra.Sajnos idén nyáron is csak 2 napot tudtunk együtt tölteni,mert mind a ketten nyaraltunk,illetve ő dolgozott.Jövő héten jönne át,mivel akkor már nem dolgozik,de csak 2 napig akar maradni,3. napon délben már menne haza.Az a kifogása,hogy nekem az augusztus végi különbözeti vizsgákra kell,hogy tanuljak.Egy tanárral készülök fel,aki napi két órát tart nekem,mondtam is a páromnak,hogy ha 2 órán át nélkülözni tud,maradhat akár egy hétig is-de nem akar.Azzal takarózik,hogy miatta nem tudnék készülni (ami nem igaz),illetve,hogy nem akar a szüleim terhére lenni (sosem volt,a szüleim mindig szívélyesen fogadták).Nekem rosszul esik,hogy ennyi külön töltött idő után,nyáron,mikor együtt lehetnénk,nem akar nálam maradni.Miért csinálja,mit tehetek?

18/l

2018. aug. 7. 14:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Nevetségesek vagytok, hagyjátok egymást a francba.
2018. aug. 7. 16:23
 12/24 A kérdező kommentje:

Szerintem is gáz ez a 3 éves színjáték,és abban is egyetértek,hogy felnőttként már nem apuci és anyuci mondja meg,hogy kivel lehetek együtt,csak sajnos ismerem a maradi szüleinket.Ha megtiltják,hogy a lányuk leszbikus szeretője betegye a lábát a házba,és ott hajtsa álomra a fejét,akkor szinte sose tudnánk együtt tölteni az időnket,csak pár órára foghatnánk egymás kezét egy kávéházban (a hotel pénz hiányában kizárt).Nekem még két év van a suliból,mivel év vesztes vagyok és a nagy eszemmel megbuktam egyszer matekból,és külföldön élek,ő most kezdi majd az okj-s képzését.Minden vágyam lenne már mos összeköltözni,de az érettségiig várni kell.Valójában már most szívesen felvállalnám,a bátorságom meg van hozzá,de a barátnőmnek nem menne,míg otthon él.A homofób szülei mindent elkövetnének,hogy többé ne lássuk egymást.

Mindenesetre köszönöm a válaszod,és sajnálom,ha úgy tűnik,hogy csak gyártom a kifogásokat.Bonyolult helyzet a miénk.

2018. aug. 7. 16:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát, ezek alapján én is csak erre tudok gondolni, amit valaki már írt; ennél több időt ott tölteni kb. tuti bukó, és a párod ezt látja/érzi. Az van, hogy ezzel nem tudsz csinálni semmit - azon kívül, hogy ezt kihúzod belőle és beszéltek róla -, sajna itt tényleg a körülmények nehezítik a dolgot (h ilyen fiatalok vagytok, és egyelőre a homofób szülőktől függ a párod...).
2018. aug. 7. 18:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szülei nem akarják, hogy lásson téged több időre. De valóban jobb lenne elmondani otthon amint lehet. Könnyen beszélek, az én szüleimet nem zavarná.
2018. aug. 7. 18:14
 15/24 anonim ***** válasza:
46%
Nem bonyolult, ti teszitek azzá. Annyira nem nagy ez a szerelem, hogy áldozatot is hozzatok érte, akkor mi értelme van az egésznek?
2018. aug. 7. 19:06
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
“Nem bonyolult, ti teszitek azzá. Annyira nem nagy ez a szerelem, hogy áldozatot is hozzatok érte, akkor mi értelme van az egésznek?” - most nagyon megmondtad a tutit, pacsi... az amúgy megvan, hogy kérdezőék 18 évesek, és min. egyik oldalról totál homofób szülők vannak, akiktől (ismétlem, 18! évesek) igencsak függenek...? Értem én, hogy itt gyk-n már mindenkit kibhasztak/magától elment otthonról 16 évesen, és azóta saját magát tartja el albiban, emellett természetesen lenyomott pár egyetemet is, és 23 éves korára saját lakása, jól fizető állása, meg 3 diplomája van, stb... de a valóság azért kicsit más, nem olyan egyszerű 18 évesen ugrálni, mint ahogy azt itt előadjátok...
2018. aug. 7. 20:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Pont ezért mondom, hogy ameddig ez számít, addig ez csak tini bohóckodás, amit hagyni kell a fenébe és a fontos dolgokra koncentrálni az életben. Ha tényleg van annyira komoly a dolog, hogy feláldozzák érte a kényelmes életüket is akár, na akkor azt mondom, hogy érdemes érte küzdeni.
2018. aug. 7. 21:04
 18/24 A kérdező kommentje:

#13,igazad lehet,erre az eshetőségre még nem is gondoltam-pedig őt ismerve kézenfekvő ez a magyarázat.Kettőnk közül mindig is ő volt a racionálisabb és az óvatosabb.Korábban többször is volt,hogy nálunk aludt 5-6 napot,és mindegyik alkalommal borotvaélen táncoltunk,többször majdnem lebuktunk.Azt hiszem,az a legtisztább,hogy amikor jön,leülök vele,és nyíltan rákérdezek.Tagadni fogja,de ki kell húznom belőle az igazságot,mert így csak őrlődöm.

#16,köszönöm a kommented,látom,hogy te teljességgel megérted a problémánkat,és nem nézed le azt,ha 18 évesen az ember még nem képes elszakadni a szülői háztól.Hálás vagyok,amiért kiálltál értem,mert úgy érzem,a többiek nem igazán látják át,milyen nehéz iskolásként egyedül talpra állni.

#17,ne haragudj,de egy 3 éves kapcsolatot (ami számomra egyben az első is) semmiképp nem neveznék "tini bohóckodásnak".Ez sértő ránk nézve.Nem tudom,miből veszed,hogy nem hoztunk a szerelmünkért áldozatokat,mert igenis hoztunk,rengeteget-pontosabban amennyit az eszköztárunk engedett.Boldogan élnék szerény életet a kedvesem oldalán,nem a "kényelmes életemet" féltem.Egyszerűen most kezdő 11.-es diákként,aki külföldön tanul,nem hagyhatok csapot-papot,és az se segítene a helyzetünkön,ha a barátnőm továbbképzés helyett teljes műszakban dolgozna a mekiben.Romantikusan hangzik,hogy kéz a kézben beköltözünk a híd alá,és a szerelemből jól lakunk ,de aki ésszerűen gondolkodik,tudja,hogy a való életben nem működik az ilyesfajta feláldozósdi.Mi azzal áldozunk,hogy most tanulunk,hogy mihamarabb olyan munkát vállalhassunk,ami lehetővé teszi az összeköltözést.Küzdünk,és még sokáig küzdeni fogunk,mert értünk érdemes.

2018. aug. 8. 00:48
 19/24 anonim ***** válasza:
28%
Kifogás kifogás hátán, jössz itt a racionalitással, a szerelemben nincs semmilyen ráció, ti pedig igyekeztek ésszerű döntéseket hozni, amitől ez bizony tini hóbort marad, akár tetszik, akár nem. Valóban nem lehet belőle jókat enni, de ha ez akkora szerelem, érdekelne ez bárkit is? Feltetted már magadnak ezt a kérdést valaha is?
2018. aug. 8. 07:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Tehát 2 évet kell kibekkelni valahogy. Szerintem mindenképp beszéljetek a szülőkkel. Az első reakció a sokk és a tagadás lesz. A tagadás részeként elhangozhat olyan, hogy "soha többé nem találkozhattok". De idővel biztosan megnyugszanak majd, és elfogadják a helyzetet. Lehet, hogy a melegeket nem szeretik a szüleitek, de titeket egészen biztosan. Biztos, hogy boldognak akarnak titeket látni. Nagyon megkönnyítené a helyzetet, ha legalább bujkálni nem kellene.
2018. aug. 8. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!